AcasăNewsNou episod de poluare în Capitală. Primarul Firea cere intevenția CSAT! (VIDEO)

Nou episod de poluare în Capitală. Primarul Firea cere intevenția CSAT! (VIDEO)

Capitala s-a confruntat cu un nou episod de poluare, în condițiile în care traficul rutier este mai scăzut ca de obicei, dat fiind că sunt impuse restricții de circulație, în încercarea de a se limita răspândirea noului coronavirus.

Mai mulți locuitori ai Bucureștilor au sesizat, în cursul acestei dimineți un miros de ars. Ulterior, s-a aflat că a luat foc o fostă fermă din Periș, județul Ilfov.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut o reacție tranșantă, cerând, pe lângă plecarea din Guvern a Ministrului Mediului – prin demisie sau demitere -și intervenția Consiliului Suprem de Apărare a Țării în această chestiune, susținând, într-un mesaj postat pe o rețea de socializare, că „Se mușamalizează ceva! Este cineva acoperit!”.

Totodată, pe aceeași rețea de socializare, Ministerul Mediului a transmis că echipele Gărzii de Mediu și APM sunt pe teren, în nordul Capitalei, pentru a gestiona situația. „Ca urmare a incendierii unei suprafețe semnificative de vegetație în zona Periș, ard mocnit batalurile, bazinele de acumulare ale fostei ferme de porci, arderea acestor resturi generând mirosul specific şi fumul înecăcios, resimţit de către locuitorii din vecinătate”, susțin reprezentanții Ministerului condus de Costel Alexe.

sursa foto: Facebook/Ministerul Mediului

212 afisari

2 COMENTARII

  1. sa spuna firea sau asta care e la mediu ca doar el a dat stirea pe post ,cine a autorizat sute de incineratoare intre ilfov si capitala si ce incinereqza ca o sa ne gazeze ca pe sobolani!!!!!!

  2. Apocaliptic ca aerul si asa virusat sa fie si irespirabil sau insuportabil.
    Mai oameni buni voi nu intelegeti ca va semnati condamnarea la moarte?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger