AcasăNewsNou atac in Turcia. Alti doi politisti au fost impuscati!

Nou atac in Turcia. Alti doi politisti au fost impuscati!

Doi oameni ai legii din Turcia, despre care presa locala anunta ca incercau sa isi faca meseria, aflandu-se in timpul orelor de serviciu, au fost impuscati in plina strada.

Este vorba despre al doilea atac sangeros produs la distanta de doua cateva zeci de ore, ce a vizat reprezentanti ai fostelor locale de ordine. S-a intamplat in orasul Diyarbakır, situat in sud-estul statului, ziua in amiaza mare. Ambii barbati au fost transportati de urgenta la spital, insa, din nefericire, unul dintre ei si-a pierdut viata, ca urmare a gravitatii ranilor suferite. Medicii fac eforturi sa il ajute pe celalalt politist care a cazut victima sangerosului atac sa isi revina de pe urma traumei indurate.

Informatiile despre autorii atacului sunt putine pana la acest moment. Se vehiculeaza, insa, ca ar fi vorba despre mai multi suspecti, acestia avand fetele acoperite in momentul in care au declansat tragedia, in asa fel incat sa nu poata fi reperati de martori ori de eventuale camere de supraveghere montate in zona.

Va spuneam ca acesta nu este, insa, singurul incident sangeros indreptat asupra reprezentantilor legii produs in ultimele zeci de ore in Turcia. Alti doi oameni ai legii au fost gasiti impuscati, in cursul zilei precedente, intr-o localitate situata in apropierea granitei Turciei cu Siria. Ambii au pierit dupa ce au fost loviti de gloante in zona capului. Despre atacul respectiv media locala a anuntat ca a fost revendicat de catre militantii kurzi din gruparea PKK.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger