AcasăNewsNotificari de plata pe crucile din cimitir

Notificari de plata pe crucile din cimitir

Puse in plastic, notificarile impodobesc, ridicol si cinic, crucile decedatilor

Toti primim notificari de plata. Fie la intretinere, fie pe email la niste facturi, ba chiar si pe sms, dar pe crucile din cimitir, asta chiar ca e ceva nou. Si macabru…

Puse in plastic notificarile impodobesc ridicol si cinic crucile decedatilor

Si nici nu este vreo gluma. Pe crucile unui cimitir din Constanta au aparut hartii prin care concesionarii locurilor de veci sunt somati sa-si achite taxele! „Avand in vedere ca sunteti concesionarul unui loc de veci aflat in Cimitirul Municipal Constanta, aveti de achitat o taxa anuala pentru intretinerea cimitirului (paza, iluminat, apa, intretinere alei). Pe aceasta cale, va adresam rugamintea, in regim de urgenta, sa asigurati plata taxei anuale”, se arata in notificarea de plata. Un barbat care a venit sa isi planga dorul pentru sotia decedata i-a vazut pe cei care lipeau afisele si nu s-a putut abtina sa nu rada in hohote la cat de ridicola ii parea situatia. Indicand unul dintre morminte, acesta a izbucnit: „la oamenii astia nu a mai venit nimeni la mormant de 5 ani. Am inteles ca nu au avut copii. Asa ca cine sa plateasca? Tot ei, saracii? O sa va achite nota de plata de pe lumea cealalta”, a declarat barbatul. Si, evident, situatia nu este deloc singulara, in respectivul cimitir fiind foarte multe locuri de veci care par de-a dreptul in paragina, marturie a faptului ca urmasii fie nu exista, fie nu au mai trecut pe acolo de multa vreme, deci nu o sa ia prea repede masuri pentru plata taxei.

author avatar
Catalin Dumitrescu
920 afisari

1 COMENTARIU

  1. CAND TOATE INSTITUTIILE STATULUI SUNT MAFIOTIZATE SI PACATOSITE INCLUSIV BISERICA pentru a carei puritate ISUS A FOST RASTIGNIT , natia este supusa PIEIRII.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger