AcasăNewsNotă de plată astronomică într-un club din Mamaia! Cine este clientul și...

Notă de plată astronomică într-un club din Mamaia! Cine este clientul și pe ce a cheltuit 30.000 de euro într-o singură noapte

clubLeta, fosta soţie a lui Sabin Ilie, s-a luat la BĂTAIE într-un club din Herăstrău. A scăpat-o Vica Blochina

30.000 de euro într-o singură noapte, atât a cheltuit un cunoscut politician într-un club din Mamaia. Bărbatul a organizat o petrecere de pomină din moment ce nu s-a uitat la bani când a comandat băutură după băutură.

Clientul cu dare de mână este nimeni altul decât Mihai Gabriel Popescu, alias Mișu Pricopsitu, actorul din filmul Miami Bici produs de Codin Maticiuc și fost consilier al lui Ludovic Orban.

După ce a spart aproape 150.000 de lei pe băuturi fine într-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, s-a suit direct în avion și a plecat la Miami, acolo unde locuiește.

A comandat numai băuturi scumpe

Mișu Popescu a petrecut într-un club de fițe de pe litoral, împreună cu iubita sa, Eliana, și alți prieteni. A fost o mega petrecere, potrivit replicaonline.ro. După ce s-au încălzit cu câteva băuturi au fost aduse șampanii scumpe. Nu oricum. Cu alai mare și artificii în timp ce se auzeau melodii din Game of Thrones.

Mișu Popescu a dat o petrecere de pomină la Mamaia

Pentru toată distracția, Mișu Popescu a achitat în clubul Nuba doar pentru o singură noapte o sumă de-a dreptul fabuloasă. 148.840,5 lei, echivalentul a 30.000 de euro.

Cine este Mișu Popescu

Numele real al lui Mișu Popescu este Mihai Gabriel Popescu. A fost în trecut consilierul lui Ludovic Orban, în perioada în care acesta era ministru al Transporturilor (2007). Tot atunci a fost numit și administrator la Compania Națională de Drumuri. Apoi a plecat în Statele Unite și a înființat o filială PNL, prima din SUA.

Mihai Gabriel Popescu zis şi Mișu Popescu sau Mișu Pricopsitu a devenit mai cunoscut după ce a jucat în filmul Miami Bici produs de Codin Maticiuc și Matei Dima Bromania

În declarația sa de avere erau trecute două case la Miami, fiecare în valoare de aproape 600.000 de dolari. De asemenea a deținut și un hotel în București pe care l-a vândut în anul 2000 unui afacerist maghiar, scrie cancan.ro.

author avatar
Andreea Vlad
766 afisari

4 COMENTARII

  1. Da un liberal cu salar mare de la Buget. Daca Catu se raporteaza la el umilim si Danemarca si Luxemburg la salar.

  2. Cu siguranta bugetarul are salar de 300.000 /luna pt asa consumatie daca nu umbla cu zapada. Pot sa-mi pun si eu Cv-ul la premier ma pricep sa trancanesc la toate. La toate la toate? Da la toate la toate.

  3. Bani facuti prin furt,hotie cu ajutorului celor din politic,sa credeti ca s-a imprumutat la provident sa poata consuma bauturi scumpe,aia sunt bani nemunciti !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger