AcasăNewsNostradamus, profeții terifiante pentru 2023. Ce se întâmplă în Marea Neagră /...

Nostradamus, profeții terifiante pentru 2023. Ce se întâmplă în Marea Neagră / Unde va izbucni un nou război

nostradamusNostradamus, profeții terifiante pentru 2023. Ce se întâmplă în Marea Neagră / Unde va izbucni un nou război

Previziunile lui Nostradamus pentru anul 2023 par să fie tot mai înspăimântătoare. Dacă în anul 2022 omenirea a fost lovită de război și foamete, nu ne așteaptă vești bune nici pentru anul următor.

În viziunea lui Nostradamus, foametea va continua și în anul 2023, iar omenirea se va confrunta cu încălzire globală urmată de o secetă catastrofală. Temperaturile vor atinge valori anormale.

Războiul din Ucraina s-ar putea extinde

„Oamenii se vor mânca între ei, iar peștele viu al Mării Negre va fierbe”, menționează el într-unul din catrenele sale. Totodată, în previziunile marelui profet nu este exclusă o escaladare la nivel mondial a războiului din Ucraina: „Șapte luni în Marele Război, oameni morți de răutate”, a notat acesta.

Schimbări majore vor avea loc și la Vatican. Nostradamus prezice, de asemenea, că Papa Francisc ar putea fi înlocuit de un alt papă mult mai tânăr. Astrologul se poate referi la faptul că Papa Francisc ar putea fi: „ultimul papă adevărat”.

Reamintim că, pentru anul 2022, Nostradamus a prevăzut un conflict armat în arena geopolitică a lumii: ”Mari calamități de sânge și foame, vor apărea de șapte ori pe malul mării, foamete nesfârșite, locuri capturate, captivitate. În jurul Orașului Mare, vor fi soldați găzduiți în câmpuri și suburbii”.

Cine a fost Nostradamus

Nostradamus este cunoscut din cărțile de istorie mai mult ca un astrolog, dar a mai profesat și ca medic, cabalist și farmacist. A trăit în perioada Renașterii Franceze, iar numele lui a început să cântărească în urma lucrării ”Les Propheties” .

Astrologul s-a născut în regiunea Saint-Remy de Provence, în Franța, pe data de 14 decembrie 1503. A murit pe 2 iulie 1566, în Salon de Provence, la vârsta de 62 de ani.

author avatar
Andreea Vlad
1.858 afisari

8 COMENTARII

  1. Putini au talentul lui Nostradamus. Cu siguranta in 1500 a prezis ce se intampla in fiecare an chiar si in 2022, 2023

  2. As fi si eu curios sa stiu pana la ce data a prezis Nostra. Vad ca in fiecare an apar mereu previziuni. Nu cred ca a scris previziuni pana in 2050. Cand incep, cand se termina?

  3. Asta nici nu stia sa numere de la 1500 pana la 2023 .
    Cascati gura la toate prostiile .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger