AcasăNewsNostradamus, profeții de speriat pentru anul 2021! Referiri la cel de-Al Treilea...

Nostradamus, profeții de speriat pentru anul 2021! Referiri la cel de-Al Treilea Război Mondial!

nostradamusNostradamus, profeții terifiante pentru 2023. Ce se întâmplă în Marea Neagră / Unde va izbucni un nou război

Dacă vă gândeați că anul 2020 a fost unul greu, pe fondul pandemiei COVID și a schimbărilor generate de criza Covid-19 la toate nivelurile (sănătate, economic și social), ei bine, nici 2021 nu pare să aducă vești prea bune!

Cel puțin asta ar fi concluzia la care au ajuns specialiștii care descifrează catrenele faimosului Nostradamus și care s-au concentrat, cum altfel, pe anul ce vine, 2021. Un an dificil, din câte se pare.

Nostradamus, profeții pentru 2021! Începe Al Treilea Război Mondial?

Ar fi câteva idei majore care se desprind din aceste profeții. Și anume că angajatorii vor ajunge să aleagă roboții în locul oamenilor, dat fiind faptul că tehnologia a ajuns la așa un grad mare de progres, încât inteligența artificială va egala, dacă nu chiar o va surclasa pe cea umană, potrivit impact.ro. Din rândul consecințelor negative ale tehnologizării se desprind șomajul și tulburările sociale.

O a doua idee naște temeri privind o posibilă izbucnire a celui de-al Treilea Război Mondial, de vreme ce se vorbește despre riscul ca două țări – la un moment dat aliate – să intre într-un conflict militar deschis, în care să folosească flota navală una împotriva celeilalte. Și despre faptul că acest conflict dintre cele două state ar putea duce la un război de proporții mai mari, în ideea că ar putea fi implicate cele mai puternice state din lume.

În cetatea lui Dumnezeu va fi un tunet mare
Doi frați vor fi despărțiți de Haos
În timp ce cetatea rezistă, marele conducător va ceda
Al treilea mare război va începe când marele oraș va arde”, ar suna catrenul cu pricina.

Nostradamus, profeții pentru 2021! Ce se întâmplă cu piața financiară

Totodată, din profețiile lui Nostradamus ar reieși că sute de fonduri de investiții ar urma să dea faliment, iar piața valutară internațională s-ar putea închide pentru o perioadă scurtă, pentru a se stăvili panica vânzării de acțiuni, care ar zgudui bursele internaționale.

În al patrulea rând, se anunță schimbări importante și la nivel de climă și anume că există temerea că nivelul mării ar putea crește dramatic – situație dezastruoasă, având în vedere că jumătate din populația lumii trăiește în zonele de coastă.

author avatar
Andrei Coman
3.250 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asta, cu Nostradamus parcă nu mai merge, dacă în loc de inspirație, divină pui fractali, să facă previziuni la orice vrei tu?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger