AcasăNewsNorvegia are probleme cu somonul. Si Romania la fel!

Norvegia are probleme cu somonul. Si Romania la fel!

Aveti grija ce mancati! Norvegia, lider mondial pe piata somonului de crescatorie, nu prea mai exporta somon…de calitate!  O alga toxica le vine de hac pestilor, iar pagubele sunt imense, de ordinul zecilor de milioane de euro. Piscicultorii scot zilnic somon mort, cu sutele de tone. Ia ganditi-va ce se intampla cu acei pesti morti? Corect: sunt trimisi in tarile unde dublul standard e permis de autoritati, respectiv si in Romania. Alo, autoritatile, vine somonul toxic peste noi, va sesizati si voi?

author avatar
Andrei Coman
2.219 afisari

2 COMENTARII

  1. Se mai sesizeaza dreacu în România ! Pai nu de asta l-au bagat pe Dragnia la pușcarie?? Ca nu mai vroia asta sa le primeasca gunoaiele pe care ni le trimteau ca sa le mincam noi !! Așa au mînă libera sa faca ce vor mai rau ca inainte !

  2. Se descurca ei ,il afuma si-l vand la fraieri !.
    Cum nimic nu se verifica la intrarea in tara si spaga in vami e litera de lege , o sa intre somon cat nu-s in stare romanii sa cumpere .
    O sa congeleze zeci de mii de tone ,trece timpul ,uita prostul si dupa o vreme iar apare-ngalantare mare trufanda ca si carnea de bovina din rezervele strategice dupa 40 de ani (vezi GALATI ) acum vro cativa ani in urma .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger