AcasăNewsNora lui Sabin Balasa, intrata intr-o belea cu jandarmi si pasari de...

Nora lui Sabin Balasa, intrata intr-o belea cu jandarmi si pasari de noapte

Valentina Balasa-Ario a avut parte de senzatii tari miercuri noapte, cand a fost luata la rost de jandarmi pentru ca voia sa pozeze o cucuvea. Intalnirea s-a incheiat cu mari semne de intrebare pentru oamenii legii: de ce nu purta suspecta buletinul in pijamale si de ce nu zboara pasarea de noapte… ziua?

Valentina Balasa-Ario a trebuit sa explice de ce nu ia buletinul cu ea atunci cand coboara in fata casei doar in pijamale

Vajnicii jandarmi care dau cu pensionarii de pamant pe la mitinguri au avut o misiune grea miercuri noapte.

Jandarmii n-au inteles de ce pasarile de noapte nu pot fi pozate ziua

Pe la 4.00, cand ies hotii la munca, ei au descoperit, prin metode specifice, o persoana neidentificata de sex feminin, imbracata sumar, care butona de zor la un aparat foto, sub un copac.

Acesta cucuvea i-a adus artistei patrula pe cap

Era Valentina Balasa-Ario, nora regretatului pictor Sabin Balasa, care coborase in fata locuintei, doar in pijamale.

Sabin Balasa a fost unul dintre cei maiapreciati pictori

„Am auzit un zgomot afara si nu puteam sa imi dau seama daca e pisica ranita sau pasare de noapte. De la geam am vazut si o pisica si o pasare de noapte. Am iesit cu aparatul foto si am incercat sa fac o poza pasarii. Cand sa potrivesc setarile aparatului, hop apare un jandarm din spate, care ma intreaba ce fotografiez eu acolo si sa-i dau buletinul”, a povestit Valentina despre inedita intamplare.

Artista a incercat sa-i explice jandarmului ca la pijamalele pe care le purta in acea noapte nu i s-a asortat poseta in care tine de obicei buletinul si i-a relatat ca, fiind pasionata de fotografie, incerca sa pozeze cucuveaua din copac. In acel moment, jandarmul a avut o sclipire. „Replica lui a fost geniala: Dar de ce nu ii faceti poze ziua?!”, si-a amintit, amuzata, Valentina Balasa-Ario.

author avatar
Narcis Voica
3.369 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger