AcasăNewsNoii ministri, la Cotroceni. Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au...

Noii ministri, la Cotroceni. Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au depus juramantul

Cei trei social-democrati aju facut un pas important in vederea preluarii prerogativelor ministeriale

In prezenta presedintelui, a premierului, dar si a vicepremierului Ciolacu, noii reprezentanti ai Cabinetului Tudose au depus, marti seara, juramantul de investitura.

Cei trei social-democrati au facut un pas important in vederea preluarii prerogativelor ministeriale

A fost o ceremonie scurta, de la care au lipsit, dupa cum anuntasera deja, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului – Liviu Dragnea si, respectiv, Calin Popescu Tariceanu, dar si discursul pe care, de cele mai multe ori, seful statului il rostea, cu astfel de prilejuri. Dupa incheierea ceremonialului, Klaus Iohannis a dat mana cu noii ministri inainte de a parasi sala.

E de mentionat faptul ca evenimentul s-a desfasurat incepand cu 19.30, adica la doar cateva ore dupa ce Presedintia anunta faptul ca seful statului a semnat decretele de investire a lui Paul Stanescu la Dezvoltare Regionala (ca succesor al social-democratel Sevil Shhaideh), a lui Felix Stroe la Transporturi (dupa demisia lui Razvan Cuc), dar si a lui Marius Nica, ministru delegat pentru Fonduri Europene, in locul Rovanei Plumb. Si la o zi dupa ce propunerile PSD ajunsesera la Cotroceni.

sursa foto: captura video TVR 1

author avatar
Cristina Stefan
289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger