AcasăNewsNoi medalii pentru elevii romani la o olimpiada internationala!

Noi medalii pentru elevii romani la o olimpiada internationala!

Trei olimpici- unul din Capitala, altul din Iasi si un constantean- revin in tara, luni dupa-amiaza, cu distinctiile simbolice primite, la o competitie incheiata recent, pentru pasiunea loc pentru un domeniu spectaculos: Stiintele Pamantului.

Este vorba despre liceenii romani din lotul inscris la cea de-a IX-a editie a Olimpiadei Internationale de Stiinte ale Pamantului, din Brazilia, si care au concurat cu elevi din 23 de state. Cei trei nu doar ca si-au testat cunostintele la concursul  desfasurat in intervalul 12-20 septembrie, dar au si obtinut medalii, ca dovada a faptului ca stapanesc o multime de cunostinte in geostiinta.

Ministerul Educatiei a anuntat si numele premiantilor: este vorba despre Alexandra Dima, eleva in clasa a XI-a laLiceul International de Informatica din Bucuresti si despre constanteanul Dan-Mircea Neagoe, din clasa a X-a, de la Colegiul National „Mircea cel Batran”, care au primit medalii de argint. Nu in ultimul rand trebuie spus ca o a treia medalie- una de bronz- a mers catre Tudor-Cristian Cozma, elev la Colegiul National „Emil Racovita” din Iasi, in clasa a X-a.

sursa foto: materialedidactice.ro

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger