AcasăNewsNoii “caini” ai politicii europene, “dresati” intr-o manastire din Italia

Noii “caini” ai politicii europene, “dresati” intr-o manastire din Italia

Steve Bannon si Benjamin Harnwell, tot mai des impreuna

Aici nu mai este vorba de America si jocurile lui Trump, de influenta Rusiei in alegerile altor state ori de ofensiva chineza pe piata comertului. Cu totul altele sunt interesele, trebuie mers cat mai adanc in miezul povestii. Candva unul dintre cei mai apropiati oameni de presedintele SUA, strategului Steve Bannon i s-a incredintat acum o noua misiune. Intr-o fosta manastire ascunsa in zona muntoasa a Italiei, el si britanicul Benjamin Harnwell educa viitorii lideri politici ai Europei! Unul este fost (oare?!) ofiter american, celalalt „doar” un personaj cu multa experienta in Parlamentul de la Londra si relatii asemenea.

Steve Bannon si Benjamin Harnwell tot mai des impreuna

Nimeni nu stie cine finanteaza Academia lui Bannon, cum pompos o prezinta „fondatorul”. Mai potrivit ar fi sa-i zica Bastionul. Pentru ca, ridicata in inima Apeninilor (Manastirea Trisulti, regiunea Lazio), chiar asta e, un spatiu accesibil numai initiatilor, in care tratamentul cu indoctrinare de extrema-dreapta se ia dimineata, la pranz si seara! Functioneaza ca o scoala de pregatire care isi propune sa creasca urmatoarea generatie de gladiatori in politica europeana, de lideri nationalisti si populisti crescuti sa propage ideologia iudeo-crestina prin toata Europa. Cand va veni momentul, vor fi asmutiti in lupta si nu vor avea mila!

Institutul pentru demnitatea umana, pe model sorosist

Cand sunt bani si sustinere puternica, lucrurile se misca repede si solutiile vin de la sine. Infiintat in 2018, Institutul pentru demnitatea umana (DHI este condus de Harnwell) a scos „de undeva” doua milioane de euro pentru inchirierea pe o perioada de 19 ani a Manastirii Trisulti. In pofida protestelor numeroase (Vaticanul, presa, dar mai ales localnicii), noul centru ideologic se va deschide in curand. Pana atunci, Steve Bannon si-a stabilit acolo cartierul general.

La nici un an de functionare, DHI a reusit sa stabileasca puternice legaturi in mai toate mediile politice de pe continent. Inclusiv Boris Johnson, cu sanse mari sa ajunga liderul „conservatorilor” din Parlamentul Britanic, se declara fascinat de scoala de la Trisulti. Despre Matteo Salvini (a dat unda verde pentru deschiderea acestui think-tank in Italia) nici nu mai are rost sa pomenim, cum si alti lideri europeni radicali incep sa-si inteteasca vizitele la „cabinetul” lui Bannon.

Cursuri despre suveranism si nationalism

Deocamdata, nu s-a anuntat cine vor fi profesori la Academia de propaganda iudeo-crestina din Trisulti, dar se stie ca Steve Bannon va avea o catedra. Si se mai stie ceva: despre ce vor studia „cursantii”!

Lectii de nationalism, in primul rand, ideologia extremei-dreapta va fi predata la intensitate maxima. Adunati din toate colturile Europei, studentii isi vor insusi invataturile suveranismului, promovate puternic de grupul Salvini-Le Pen. Ajunge cu o Europa stapana peste tot ce misca, fiecare tara in parte are dreptul sa decida asupra propriilor bogatii. Printre picaturi, populismul si indoctrinarea iudeo-crestina vor avea grija sa modeleze caracterele viitorilor lideri politici din Europa.

La fel cum George Soros a impanzit Europa de Est cu scolile si institutele sale, reusind sa infiltreze in mare parte din tarile de aici tineri politicieni alaptati la sanul ideologiei sale (progresist-neomarxiste), tot la fel are misiunea sa procedeze si Steve Bannon. Obiectivul este controlul total asupra majoritatii la Bruxelles la urmatoarele alegeri europarlamentare; pana atunci, suveranismul dospit in ungherele Manastirii Trisulti va penetra suficient de adanc Parlamentul European incat va fi o joaca pentru „lupii tineri” sa preia puterea!

Salvini i-a chemat, Bannon le-a deschis usa

De curand, Italia a gazduit o intalnire a tuturor liderilor eurosceptici, dar nu numai. Daca vecinii Romaniei au fost prezenti in numar mare, tara noastra a preferat sa ramana sluga fidela oligarhiei Vestului, refuzand mana intinsa de Matteo Salvini. Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria, Polonia, Franta, chiar si Germania, au mers in Italia, acolo unde surse de incredere afirma ca la intalnire si-a facut aparitia Steve Bannon.

De fapt, eminenta cenusie a Casei Albe, asa cum era numit strategul-sef al presedintelui Donald Trump, este creierul care a gandit si dezvoltat noua forta politica din PE, Grupul Suveranistilor.

Asadar, avem de o parte ideologia, dar si influenta cuplului Merkel-Macron, adepti ai globalismului desantat, promotori ai valului migrationist napustit asupra Europei. Iar dincolo, grupul nemultumitilor – antiimigratie, anticontrol UE asupra tarilor mici, politicieni nemultumiti de dublul standard si viziunea unei Europe cu mai multe viteze, cum cere si impune Parisul. Astia sunt lideri ultranationalisti, populisti, traditionalisti etc si pe ei trebuie acum sa-i uneasca Steve Bannon. Suveranisti, acesta-i numele scos din joben.

Doua tabere puternice, una vrea sa tina deschise granitele hoardelor arabe, alta cauta sa protejeze valorile sacrosante ale Europei. Confruntarea este inevitabila.

„Vor sa ne omoare, suntem prea multi”

Manastirea Trisulti Lazio locul unde dospeste suveranismul

Benjamin Harnwell se foloseste de Institutul pentru demnitatea umana pentru a promova o serie de teorii ale conspiratiei extrem de periculoase. Intr-una, sustine ca miliardarul american George Soros controleaza mana moarta a imperialismului cultural”. „Un om genial, dar rau”, l-a descris si Bannon. Mai mult, zice Harnwell, „cred ca exista o miscare internationala, condusa de organizatii precum Uniunea Europeana si ONU, de a reduce populatia globala. Sunt sigur de acest lucru! Am petrecut 15 ani lucrand in politica si am studiat aceste lucruri indeaproape. Nu poate fi o coincidenta ca putem gasi bucati de legislatie introduse in tara dupa tara, cu aproximativ aceleasi cuvinte. Trebuie sa existe un fel de coordonare pentru asta”.

author avatar
Nicholas Cezar
810 afisari

2 COMENTARII

  1. Deci din Romania nu a fost in Italia nimeni! Nici unul de la România Mare, Bogdan ala de a distrus nevasta sa gimnastica in Romania-Aia Olaru,facînd campanie anti Bellu si Bitang cu tolontan.Azi Gimnstica in Romania e zero barat! Dar acu toti se dau patrioti si suveranisti,da nu vor sa se intalnesca cu Bannon dde frica UE(Soroș!)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger