AcasăNewsNoi vesti proaste despre vreme: Va continua sa ploua si miercuri!

Noi vesti proaste despre vreme: Va continua sa ploua si miercuri!

Intervalul ploios nu trece nici marti, cum se anuntase intitial. Chiar daca la aceasta ora, in Capitala vremea e frumoasa, iar cerul predominant senin, nu la fel stau lucrurile si in restul zonelor tarii.

Din acest motiv, meteorologii au prelungit o data in plus informarea de vreme urata, anuntand ca, pana miercuri seara, respectiv la ora 18, va continua sa ploua, in anumite zone precipitatiile fiind destul de insemnate.

Mai precis, din ceea ce au anuntat, marti la pranz, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), „va ploua in zona Carpatilor Orientali, in Maramures si local in Transilvania si Crisana, unde cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si izolat 30…40 l/mp”.

Nici celelalte regiuni nu vor scapa cu totul de precipitatii. Dimpotriva, exista sanse sa fie afectate de ploi, insotite de descarcari electrice, dar si vant cu intensificari de scurta durata si posibil caderi de piatra, insa doar temporar, respectiv vor fi perioade in care se poat produce astfel de fenomene specifice anotimpului cald.

sursa foto: botosaniexpress.ro

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger