AcasăNewsNoi vesti proaste despre vreme: ploi si vijelii in patru judete!

Noi vesti proaste despre vreme: ploi si vijelii in patru judete!

Ziua a inceput cu ploi, tunete si fulgere in mai multe zone din tara si, din cate se pare, se va incheia in mod similar, daca este sa ne uitam la prognoza de scurta durata, anuntata de catre specialistii in meteorologie.

Prin intermediul a doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r), specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) informeaza ca, in urmatoarele zeci de minute cerul va fi innorat, si va ploua, in patru judete din sud-estul si centrul tarii

Mai precis, este vorba despre Prahova (zona sudica), Dambovita (zona estica) si Ilfov (zona nordica), unde, conform ANM, pana la ora 18.35 vor cadea averse, insotite de descarcari electrice, dar si de vant cu aspect de vijelie.

Pana la 18.30, insa, furtunile se pot abate si asupra Buzaului, indeosebi in centrul si zona sudica a judetului, cu mentiunea ca ploile in aversa pot fi destul de insemnate cantitativ si ca este posibil sa apara, pe langa fenomene electricem si caderi de grindina. Nici din aceste regiuni nu vor lipsi intensificarile, vantul fiind posibil sa capete aspect de vijelie.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger