AcasăNewsNoi vesti despre vreme: nu scapam de ploi, vant si nici de...

Noi vesti despre vreme: nu scapam de ploi, vant si nici de polei

Meteorologii nu vin cu vesti bune despre vremea pentru urmatoarele zeci de ore. Sunt anuntate ploi – mai insemnate in trei judete din sud-estul extrem, cu depuneri de polei, precum si vant cu intensificari.

In urma cu aproximativ o jumatate de ore a intrat in vigoare o informare meteo, prin care specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza ca, pana joi seara, la ora 20, nicio zona din tara nu va scapa de precipitatii, care vor fi sub forma de ploiae in sud-estul si sudul extrem al tarii, in timp ce in zona de nord, precum si in centrul Moldovei, dar si la munte si in regiunile submontane va ninge, in restul zonelor tarii urmand sa se semnaleze precipitatii mixte.

E important de mentionat faptul ca nici poleiul nu va lipsi, la nivel local, din peisaj, drept urmare participantilor la trafic li se recomanda sa circule cu mare atentie, asemeni vantului, care, din cate anunta ANM, va suflat cu viteze de pana la 60 km/h, in sud-estul si esutl Romaniei.

Fara sa uitam, insa, de ploi, precizam faptul ca specialistii au anuntata, prin intermediul unei atentionari COD GALBEN, faptul ca in intervalul miecuri ora 18-joi ora 12, in judetele Constanta, Calarasi, precum si in Tulcea vor cadea ploi insemnate, metteorologii asteptandu-se sa se inregistreze cantitati de apa de 20-25 l/mp, izolat chiar si 40 l/mp.

Avand in vedere noile vesti despre vreme, e bine sa tineti cont de prognnoza, astfel incat vremea capricioasa sa nu va produca surprize neplacute!

sursa foto: bzb.ro

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger