AcasăNewsNoi vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Unde se...

Noi vești despre starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Unde se află internat marele artist

Vestea că marele actor Florin Piersic a ajuns în grija medicilor a iscat îngrijorări în rândul publicului. Apar noi informații despre starea de sănătate a îndrăgitului artist, în vârstă de 88 de ani.

Florin Piersic și-a petrecut noaptea de marți spre miercuri la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, potrivit Știrilor ProTV. Apreciatul actor a ajuns în grija medicilor de acolo în cursul zilei de marți, fiind internat în secția de Cardiologie.

Din câte s-a aflat de la medici, actorul în vârstă de 88 de ani e în stare stabilă, fiind sub tratament.

Internat la Cardiologie

Specialiștii de la unitatea medicală îi fac mai multe investigații și caută soluții pentru a-i îmbunătăți starea de sănătate.

„În momentul de față e internat în secția de Cardiologie, sub tratament medicamentos, într-o stare stabilă. Suntem un institut care are tot ce e nevoie pentru a trata un asemenea caz”, a precizat Florin Crișan, managerul Institutului Inimii din Cluj-Napoca.

Acum câteva zile îndrăgitul actor a suferit, într-un alt spital, o intervenție chirurgicală la un genunchi. Zilele trecute, Florin Piersic a fost internat la Spitalul Militar după ce s-a simțit rău și a făcut febră.

Potrivit unor informații confirmate de apropiații artistului, ar fi fost supus unei intervenții chirurgicale la un genunchi. În acea zonă a corpului a suferit o operație în trecut, care – se pare – s-a infectat, conform sursei citate.

Apreciatul artist Florin Piersic a urcat pe scenă la începutul lunii aprilie. Pe 9 mai, urma să apară din nou în fața publicului, în Cluj-Napoca, cu spectacolul „Nu-ntreba câți ani am”, care a fost reprogramat, din câte au anunțat organizatorii.

Actorul Florin Piersic, cunoscut, printre altele, pentru rolul lui „Mărgelatu”, a împlinit vârsta de 88 de ani în luna ianuarie.

author avatar
Andrei Coman
324 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament. Momentul încăierării dintre deputații Florin Roman şi Dan Vîlceanu – VIDEO

La destul de scurtă vreme după ce s-a aflat despre scandalul din Parlament și despre incidentul violent în care au fost implicați doi foști...

Susținere totală pentru construirea noului Stadion Dinamo: Rareș Hopincă: “Primăria Sectorului 2 se va implica în dezvoltarea infrastructurii pentru sport!”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, împreună cu premierul, Marcel Ciolacu, președintele COSR, Mihai Covaliu, președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, și președintele...
proger