AcasăNewsNoi vesti de la Spitalul de Arsi, despre starea celor trei tinere...

Noi vesti de la Spitalul de Arsi, despre starea celor trei tinere ranite in explozia de la Chisinau

Cele trei victime ale exploziei de sambata, aduse in cursul dupa-amiezii trecute in Bucuresti, se afla in grija medicilor de la Spitalul de Chirurgie Reparatorie si Arsuri din Capitala.

Iar cele mai recente vesti de la aceasta unitate medicala, oferite in jurul pranzului de catre medicul Stanculea, purtatorul de cuvant al spitalului, indica faptul ca femeile au arsuri intre 30 si 45 % din suprafata corporala, ca este vorba despre arsuri profunde, atat pe cap, cat si la nivelul mainilor si al toracelui, si cu posibilitatea sa existe astfel de leziuni si pe caile aeriene.

Una dintre aceste paciente aduse deunazi de la Chisinau la Bucuresti, cu o aeronava tip Spartan, in cadrul unei misiuni umanitare de urgenta, este in stare deosebit de grava. Tanara are arsuri „care se manifesta extrem de sever”, din cate a precizat reprezentantul Spitalului de Arsuri.

Va reamintim ca o explozie care s-a produs intr-o cladire din zona Pietei Centrale din Chisinau a trimis pe mana medicilor cel putin 16 persoane, multe dintre ele cu arsuri, dar unele si cu probleme generate de faptul ca au inhalat fumul degajat de incendiul care a survenit deflagratiei.

author avatar
Cristina Stefan
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger