AcasăNewsNoi verificari la sediul ambulantei private, in cazul decesului fotbalistului de la...

Noi verificari la sediul ambulantei private, in cazul decesului fotbalistului de la Dinamo

Sediul „Puls”, serviciul privat de ambulanta care avea, in seara tragediei din Stefan cel Mare, autospeciale pe stadionul echipei dinamoviste, a fost vizitat, in cursul acestei zile, de catre oamenii legii.

Prezenta politistilor la cladirea „Puls” vine, practic, la doar o zi de cand din directia Departamentului pentru Situatii de Urgenta aflam faptul ca in urma unui control facut de acest for din cadrul Ministerului de Interne, impreuna cu reprezentantii Ministerului Sanatatii, s-au constata o serie de nereguli si s-au dispus mai multe masuri, printre care intreruperea, pentru cel putin 30 de zile, a „autorizatiei de functionare a firmei private de ambulanta, pana la remedierea tuturor deficientelor”.

Va reamintim ca in cadrul verificarilor, s-a anuntat ca au fost gasite chiar si medicamente expirate, printre ele si fiole de adrenalina, dar si materiale sanitare cu aceleasi probleme, dar si ca s-a constata ca erau defibritatoare cu baterii descarcate.

Va reamintim ca aceste controale au inceput dupa ce fotbalistul camerunez Patrick Ekeng, legitimat la Dinamo, a pierit, dupa ce s-a prabusit pe teren, la doar 7 minute de cand fusese introdus pe gazon. Tanarul a fost preluat cu o ambulanta „Puls” si dus la Floreasca, spital situat in imediata apropiere a stadionului Dinamo. Din pacate, insa, medicii nu au mai ptutu face nimic pentru a-l salva.

sursa foto: pulsmedica.ro

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger