AcasăNewsNoi schimbări în Guvern, inclusiv la Justiţie! Numele ministrilor propuşi de Dăncilă

Noi schimbări în Guvern, inclusiv la Justiţie! Numele ministrilor propuşi de Dăncilă

Comitetul Executiv al social-democraţilor s-a încheiat, nu înainte de a se hotărî noi schimbări la nivelul Cabinetului condus de către Viorica Dăncilă.

UPDATE: Dăncilă a confirmat schimbările, anuntând că nominalizările vor fi trimise la Cotroceni în cursul zilei de luni.

–––––

Astfel, s-a aflat – până la momentul de faţă doar la nivel de surse politice – faptul că s-ar fi decis schimbarea Anei Birchall din fruntea Ministerului Justiţiei, propunerea fiind ca Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, să îi ia locul, în timp ce actuala şefă de la MJ ar fi în cărţi pentru postura de vicepremier pe parteneriate strategice.

Mai mult, premierul ar urma să trimită la Cotroceni şi următoarele propuneri: Mihai Fifor, pentru Ministerul de Interne, Şerban Valeca, fost ministru, să preia conducerea Ministerului Educaţiei, în timp ce vicepremier pe probleme economice s-a ales să fie propus deputatul PSD Iulian Iancu.

author avatar
Cristina Stefan
413 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand o zbura porcul o s-o valideze Iohannis pe Garbovanca la Justitie . Deloc surprinzatoare decizia ca cealavecul Iulian Iancu sa devina vicepremier pe probleme economice , musai sa devenim dependenti de gazul rusesc .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger