AcasăNewsNOI RESTRICȚII DE LUNI. Masca va fi obligatorie peste tot

NOI RESTRICȚII DE LUNI. Masca va fi obligatorie peste tot

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seară, noi restricții în contextul exploziei de infectări și decese provocate de coronavirus.

Restricțiile, care vor intra în vigoare de luni, se referă în principal la vacanța elevilor: două săptămâni în loc de o săptămână cum era prevăzut până acum.

„În mod, normal, de luni ar fi vacanță pentru cei mici. S-a decis ca această vacanță să fie valabilă pentru gimnaziu și liceu”, a precizat șeful statului.

Începând de luni, masca va fi obligatorie PESTE TOT. Atât la interior, cum era și până acum, dar și la exterior.

În plus, președintele a anunțat că Guvernul va stabili „o sumedenie de restricții” pentru cei nevaccinați.

Iohannis a lansat, de asemenea, un îndemn la vaccinare, pentru oprirea pandemiei. Potrivit președintelui, românii nu ar trebui să îi creadă pe cei care spun că vaccinarea ar fi periculoasă.

„ Vreau să fiu foarte clar din capul locului: dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluție este vaccinarea. Știu că sunt mulți care încearcă să vă spună că nu e așa. Haideți să vedem ce se întâmplă în restul lumii. În vestul Europei, unde lumea s-a vaccinat, restricțiile s-au relaxat. La noi s-a declanțat o adevărată catastrifă. Dragi români, dacă vreți să terminăm cu această pandemie, vaccinați-vă. Dacă vreți să nu ajungeți la spital și la ATI, vaccinați-vă. Nu îi credeți pe cei care vă mint că ar fi periculos. Singurul lucru care se întâmplă dacă vă vaccinați este că scăpați de forme grave ale bolii”, a declarat Iohannis.

author avatar
Andrei Coman
1.014 afisari

13 COMENTARII

  1. „singura soluție este vaccinarea”, da’ medicamentele ce-au?
    Aaa, e tulpina delta deci hai sa facem exact aceleasi lucruri pe care le-am facut la prima varianta si care s-au dovedit inutile.

  2. Ba nea Andrei, dar ce faci ca tari in care vaccinarea este peste 60,70,80/100 au inceput sa se îmbolnăvească pe capete? Lituania, Letonia, Polonia , marea britanie, cu ăștia ce faci? Au 45 de mii pe zi, englezii, bolnavi, cum facem cu ăștia? De ce nu mor? Pentru ca medici la ei ii tratează, nu se prefac ca ii tratează. Ce se întâmpla azi in România este o crima împotriva umanității, doctorii nu au voie sa dea tratament pacienților, decat ce este recomandat de minister, adica de politicieni. De ce nu scrii despre asta?

  3. „masca va fi obligatorie PESTE TOT” : unde este definita legal/juridic notiunea de „masca”??? ce inseamna „masca” pentru „autoritatile statului”??? are fi-miu o masca de plastic cu Spiderman care acopera toata fata (deci si „gura si nasul”), e „legala”, bai Joianis???

  4. Doamne fereste de vreun razboi.Cu atata promtitudine a presedintelui…de maine….de luni….saptamana viitoare voi face…voi drege….se termina razboiul pana lua o decizie.

  5. Un nene din Bz a trecut printr-o experiență horror, în timpul internarii: piramidon, antinevralgic și alte 8 hapuri colorate despre care i s-a spus că nu-i treaba lui să afle ce sunt …Omul, prudent, a ascuns hapurile colorate, colegul de salon, în schimb, le-a înghițit pe toate. Rezultatul: nenea nostru a prins externarea în picioare, colegul de salon a fost scos intr-un sac de plastic. Va sună cunoscut?!

  6. Dar faza tare e ca nimeni nu mai umbla cu maskarada pe mekla, numai vaxinatii in cap ai lui Matu, aia care fac parte din secta clanului covidian batuti cu pwula in cap !! Toti stiu ca ce fac criminalii in negru in spiatelele lor Soylnet Green e genocid pe timp de pace, dar curand vine razboiul, si atunci se va rezolva si problema aceasta, a erilor in negru, ca si inca multe alte probleme !! Scapa cine si care poate, si aia e, aia care sunt creduli, naivi, dresati si cobai vaxinati incap, cam toti o sa dea coltul in urmatorii 3-10 ani, de aia au astia asa o frenezie satanika sa vaxineze pe toti fraierii pe care ii mai pot prinde, ca sa scape de ei fara lupta !! Vine iuresul, bai trompetelor naziste, si o sa va drakul pe toti !! Nazi Vaxin Macht Frei 🙂

    • Calm tinere nostalgic al unui criminal bolsevic pus pe capatuiala, deocamdata suntem in „roaring twenties” Enjoy the jazz and cocktails! Pe urma vine criza 30’s si abia la sfarsit in 40’s vine ciomageala mondiala. Chillax!

  7. A iesit degeaba tot ca un politruc sa si mai ia timp pt combinatii si sforarii, nici moartea atator oameni netratati din lipsa de medicamentre nu il face empatic.orban a dat pe piata cam tarziu stirea ca actionraza contra intereselor cetatenilor, ca pixul cu care executa catu e la el si ca trebuie ca atare suspendat si demis.

  8. Dacă era pandemie nu PLANdemie, adică balaur microscopic ucigaș, ne închideau de ieri în orașe, Cotroceniul era înconjurat cu un șanț de apă și un zid de flăcări zi-lumină, Arahat s-ar fi blocat în temp!ul Bahai ( cu celălalt romăn de la Regina Maria), polițiștii…scapă cine poate. Dar, vai!, e mult mai rău, medicii se preumblă la toc-șoaie, scriu pe faizbuc.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger