AcasăNewsNoi recorduri in Guiness Book

Noi recorduri in Guiness Book

Pentru amatorii de provocari, celebra Carte a Recordurilor a prezentat anul acesta noi dovezi ca oamenii sunt, in general, capabili de aproape orice pentru a ajunge in centrul atentiei.

Marele star din acest an este o tanara de 24 de ani  din Marea Britanie. Afectata de un dezechilibru hormonal, Harnaam Kaur, care este si manechin, a intrat in posesia titlului de cea mai tanara femeie cu barba din lume. Mesajul lui Harnaam Kaur este ca oamenii sa se acccepte si sa traiasca impacati asa cum sunt pentru ca nu este important ce gandesc altii despre ei.

Acest voinic barbat din Germania poate inghiti un cheesburger dublu dintr-o singura muscatura. Bernd Schmidt (46 de ani) detine recordul pentru cea mai mare gura din lume: masoara 8,7 centimetri.

Un record Guiness il detine si tanarul londonez Maxwell Day (14 ani), care  nu pare sa aiba probleme in caz de entorse sau luxatii. Maxwell poate sa-si suceasca picioarele la 157 de grade si , dupa cum spune, aceasta nu-l deranjeaza deloc.

Amatorii de pisici vor fi indiviosi. Ludo, o pisica din rasa Maine Coon, este foarte mare si din cale afara de lunga. Felina, care traieste in Wakefield (Marea Britanie) masoara 1,18 metri lungime.

Un alt gigant din lumea animalelor este Lizzy, apartinand unui iubitor de caini din Florida. Lizzi a fost declarata cea mai inalta catea din lume, cu ai sai 93 de centimetri.

La 67 de ani, Charlotte Guttenberg detine recordul de cea mai tatuata persoana in varsta din intreaga lume. 91,5% din corpul femeii este acoperit de tatuaje.

Nu numai caii sar peste obstacole, ci si aceasta lama detinuta de un britanic. Animalul a realizat un salt de 91 de centimetri inaltime, cel mai mare inregistrat vreodata de un exemplar apartinand acestei specii.

author avatar
Catalin Dumitrescu
402 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger