AcasăNewsNoi proteste ale detinutilor din tara

Noi proteste ale detinutilor din tara

Incepute seara trecuta, cu strigate la ferestre si chiar incendierea unor obiecte pe care le-au tinut agatate de la geamurile celulelor, detinutii aflati la Penitenciarul din Botosani au reluat protestele miercuri, dupa ivirea zorilor.

De aceasta data, din imaginile surprinse de amatori se poate auzi ca detinutii par mai vocali decat seara trecuta, din inregistrarile prezentate de televiziunile de stiri putand fi auzite strigate ce par a veni inclusiv din curtea inchisorii.

Oamenii aflati in penitenciarul botosanean cer conditii imbunatatite in spatele gratiilor. Iar situatia nu e singulara. Recent, si la Penitenciarul de maxima siguranta din Iasi detinutii s-au aratat nemultumiti de conditiile de care au parte in regim de detentie. Deunazi, potrivit reporterntv.ro, cei aflati in spatele gratiilor au refuzat mancarea primita din penitenciar, in semn de protest. De asemenea, la inceputul lunii, si in Bucuresti, la Rahova, a existat un incident, in urma caruia 11 gardieni au ajuns la spital, dupa ce un barbat a dat foc intr-o celula.

sursa foto:nmedia.ro

65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger