AcasăNewsNoi produse pe piata asigurarilor: nunta, cripta si pisica

Noi produse pe piata asigurarilor: nunta, cripta si pisica

Desi s-au lasat cu greu convinsi sa incheie o polita obligatorie pentru locuinte, romanii sunt dispusi sa-si asigure evenimentele importante din viata lor.

Romanii vor sa fie siguri ca nu vor ramane cu o gaura in buget din cauza unei nunti ratate

Pe langa masina, casa sau bijuterii, romanii au inceput mai nou sa-si asigure nunta, botezul sau cripta din cimitir. De departe, cele mai cautate sunt politele pentru nunta care acopera costurile evenimentului, dar si eventualele distrugeri provocate. De asemenea, riscul de amanare a evenimentului  din cauza vremii, precum si cel de imbolnavire sau accidentare a personajelor principale, mire, mireasa, nasi, pot fi acoperite de asigurator. Sumele primite, in cazul unei nunti de nivel mediu, depasesc cu putin 1.000 de euro.

Urmarind ciclul firesc al vietii, alti romani au ales sa–si asigure cripta sau monumentul funerar, in caz de furt sau vandalism. Cum insa cimitirele de la noi din tara nu prezinta garantii, companiile de asigurari se feresc sa incheie astfel de polite. Odata rezolvate evenimentele speciale cu public, romanii si-au indreptat atentia si asupra animalelor de companie, demonstrand ca pun mare pret pe siguranta acestora. Asa se face ca  pisicile, hamsterii, papagalii, cainii, ba chiar si o maimuta, au devenit  “obiect” al unei asigurari. Din pacate insa, intre dragostea pentru prietenul necuvantator si valoarea lui de piata este o mare diferenta, politele fiind incheiate pe sume modeste.

author avatar
Adelina Ionicel
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger