AcasăNewsNoi probleme pentru cardul de sanatate

Noi probleme pentru cardul de sanatate

Atat pacientii, cat si cadrele medicale au constatat, o data in plus, de aceasta data luni, faptul ca au aparut noi probleme in utilizarea cardului de sanatate.

Problema nu le este straina oficialilor de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, care au confirmat faptul ca situatia dateaza inca de dimineata, din jurul orei 10. Chiar daca au trecut ore bune de atunci, pana la acest moment nu sunt date ca situatia s-ar fi remediat. „Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate este indisponibil datorita (sic!-n.r) unor probleme tehnice de comunicatie intre unele componente ale sistemului”, suna precizarile publice facute din directia CNAS.

Totodata, reprezentantii Casei de Asigurari de Sanatate mentioneaza faptul ca, in ciuda acestei disfucntionalitati temporare, operatiunile cu acest card nu sunt stagnate, ci pot fi facute in sistem offline.

Spuneam faptul ca au aparut din nou probleme cu acest card pentru ca de-a lungul anului in curs au fost mai multe astfel de situatii, in care sistemul fie s-a blocat, fie au fost alte probleme. Cea mai recebta situatie dateaza de la inceputul lunii august.

198 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger