AcasăNewsNoi probleme cu legea pentru Gigi Becali: patronul FCSB este acuzat de...

Noi probleme cu legea pentru Gigi Becali: patronul FCSB este acuzat de APIA de nereguli în obținerea de fonduri!

gigi becali

Gigi Becali este arătat din nou cu degetul în relaţia cu statul român. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a realizat un proces verbal în care dezvăluie faptul că omul de afaceri a comis unele nereguli privind agenţia.

Cu trei ani în urmă, Gigi Becali a cumpărat 30 de hectare de pământ în județul Vâlcea, pe care a construit două mănăstiri.

A aplicat la APIA pentru fonduri

În același timp, însă, latifundiarul din Pipera a aplicat și pentru a obține fonduri de la APIA pentru respectiva suprafață, comițând unele nereguli, după cum susține APIA Vâlcea.

Latifundiarul a contruit pe cele 30 de hectare cupărate în Vâlcea două mănăstiri. Una pentru călugări și cealaltă pentru maici. Cele două edificii au fost contruite la distanțe foarte mari, ca bărbații și femeile să nu se poată întâlni.

Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin.

Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații. Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, îşi expunea Becali planurile, când a cumpărat terenurile.

În anunţul făcut de APIA Vâlcea nu sunt însă detaliate neregulile comise de omul de afaceri din Pipera.

Reamintim că, în 2015, Gigi Becali a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare, după ce judecătorii au constatat că el a prejudiciatul statul printr-un schimb de terenuri cu MApN.

author avatar
Andrei Ștefan