AcasăNewsNoi probleme cu legea pentru Gigi Becali: patronul FCSB este acuzat de...

Noi probleme cu legea pentru Gigi Becali: patronul FCSB este acuzat de APIA de nereguli în obținerea de fonduri!

gigi becali

Gigi Becali este arătat din nou cu degetul în relaţia cu statul român. Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a realizat un proces verbal în care dezvăluie faptul că omul de afaceri a comis unele nereguli privind agenţia.

Cu trei ani în urmă, Gigi Becali a cumpărat 30 de hectare de pământ în județul Vâlcea, pe care a construit două mănăstiri.

A aplicat la APIA pentru fonduri

În același timp, însă, latifundiarul din Pipera a aplicat și pentru a obține fonduri de la APIA pentru respectiva suprafață, comițând unele nereguli, după cum susține APIA Vâlcea.

Latifundiarul a contruit pe cele 30 de hectare cupărate în Vâlcea două mănăstiri. Una pentru călugări și cealaltă pentru maici. Cele două edificii au fost contruite la distanțe foarte mari, ca bărbații și femeile să nu se poată întâlni.

Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin.

Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații. Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, îşi expunea Becali planurile, când a cumpărat terenurile.

În anunţul făcut de APIA Vâlcea nu sunt însă detaliate neregulile comise de omul de afaceri din Pipera.

Reamintim că, în 2015, Gigi Becali a fost condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu executare, după ce judecătorii au constatat că el a prejudiciatul statul printr-un schimb de terenuri cu MApN.

author avatar
Andrei Ștefan
569 afisari

10 COMENTARII

  1. SI LA MONACO CE FACEA IN CAZINO????TOT ASA…ERA IN MISIUNE RELIGIOASA LA RULETA???…..ASTA E UN FARISEU DE DOI BANI…A AVUT DREPTATE MITICA DRAGOMIR..CE MI-A PLACUT CAND S-AU PARUIT IN DIRECT LA TV

    • ASATA ESTE DEMOCRATIA ORIGINALA…BANII ROMANIEI AU AJUNS LE TOTI NEBUNII SI INCHIPUITII…LUPTATORUL LUMINII…SABIAAA…BLA BLAAA…SI EL E UN COCALAR CARE JOACA BARBUT CU INTERLOPII

  2. Bai Jiji, bai fariseule ordinar, scrie acolo mare, la intrarea in Ilfov-Berxeni: 7 Ani Fara Titlu !! Ha ha ha 🙂 Bai, ce ditamai pw-ule in gura va dau ungurii aia din Gruia, asa ceva nu vezi nicaieri, asta ca sa stii si tu, bai ramolitule ordinar, cam cine conduce colonia ta de tot kakatul, bai zeule aka cimp-anzeule de BUkale, rad pana si afrikanii aia salbatici din marile democratii din savanele lor de acolo !! Ha ha ha 🙂 CFR Victoriel, CFR Victorie !!

  3. a comis unele nereguli , ce sa-ti povestesc !? dar hotii protejati de securitate cu , care impart banii nu-i problema ca e vb de sute de milioane , vor sa-l stoarca de ceva bani ca si pe fratii Tate .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger