AcasăNewsNoi măsuri de relaxare de la 15 iunie. Premierul Orban a făcut...

Noi măsuri de relaxare de la 15 iunie. Premierul Orban a făcut anunțul

măsuri de relaxare

Starea de alertă în România expiră pe 14 iunie. Prelungirea este încă incertă după ce Opoziția a anunțat ca nu o va vota în Parlament, cel puțin nu în forma propusă de Executiv.

Sunt anunțate noi măsuri de relaxare de la 15 iunie. Printre acestea se numără redeschiderea Loteriei, a caselor de pariuri și jocuri de noroc, a piscinelor exterioare, dacă acestea prezintă un risc epidemiologic scăzut.

„Se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut”, a anunțat premierul Ludovic Orban joi seara, la începutul ședinței de guvern.

De la această dată se vor putea redeschide și mall-urile, grădinițele și afterschool-urile private. În plus, românii care se întorc din anumite țări nu vor mai fi nevoiți să intre în izolare la domicilu.

Evenimentele private în spații deschise se pot organiza cu participare unui număr de maximum 50 de persoane. Se mărește și numărul de persoane care nu aparțin aceleași familii și doresc să circule în grupuri pietonale la 6.

În schimb, sălile de jocuri din mall-uri rămân închise, la fel și cinematografele, locurile de joacă și restaurantele, dacă acestea nu sunt în spații deschise.

Consultați AICI Decizia Comitetului Naționale pentru Situații de Urgență!

author avatar
Andreea Vlad
262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger