AcasăNewsNoi imagini REVOLTĂTOARE cu Fane Vancică lovindu-și iubita. Ar fi încercat să...

Noi imagini REVOLTĂTOARE cu Fane Vancică lovindu-și iubita. Ar fi încercat să „cumpere” tăcerea martorilor – VIDEO

(sursa foto: captură video stirileprotv.ro)

Numele interlopului cunoscut drept Fane Vancică revine în atenție după ce au apărut noi imagini cu bărbatul lovindu-și și umilindu-și partenera – femeia despre care s-a vehiculat că ar fi amanta acestuia. Sunt noi cadre șocante, ce apar la câteva zile de când pe Internet apăruseră primele imagini cu agresiunea la care a fost supusă femeia.

De această dată, interlopul este surprins în timp ce o lovește pe femeie în zona capului și chiar cade din picioare, după oribilul gest. Mai mult, la un moment dat, el varsă un recipient cu apă în capul acesteia. „Linge pe jos”, cere Fane Vancică. „Bine, dar nu mai da, te rog frumos (…) fac cum spui tu”, se aude vocea femeii.

Ar fi încercat să dea bani martorilor la scena șocantă

(sursa foto: captură video stirileprotv.ro)

Mai mult, imaginile mai arată cum interlopul încearcă să oferă o sumă de bani mai multor persoane, care au asistat la toată scena, pentru a nu spune nimic și pentru a nu fi martori, conform stirileprotv.ro.

„Nu fi martor la nimic. Nici unul de aici. Ați auzit?”, susține interlopul, potrivit aceleiași surse.

 

Ministrul Firea a reacționat după apariția primelor imagini cu agresiunea: „O brută!”

După ce au apărut primele imagini șocante cu episodul plin de violență și cu umilințele la care a fost supusă femeia, reacțiile în spațiul public nu au întârziat. Printre acestea s-a numărat și cea a ministrului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea. Care a transmis, în 30 august, că e indignată de acele imagini. „Sunt indignată și revoltată de imaginile cu un bărbat din Capitală care-și umilește și abuzează partenera de viață, în prezența unei alte persoane care filma și nu a intervenit în vreun fel să oprească agresiunea. O brută! Aceste imagini au circulat liber pe Internet și poate au fost văzute inclusiv de copii.

Nu-mi vine să cred că pentru unele persoane astfel de fapte au ajuns o laudă, o modă pe rețelele de socializare. Este la fel de șocant numărul mare de persoane care apreciază și distribuie astfel de imagini, care stau și ascultă ce au de spus acești agresori”, a scris Firea.

Ministrul Familiei a cerut autorităților competente să ia măsuri în acest caz. „Nu mai putem tolera astfel de gesturi reprobabile și cer ca ele să fie pedepsite aspru. Acești agresori, oameni fără pic de morală și frică de Dumnezeu, trebuie să răspundă în fața legii tocmai pentru a oferi un exemplu pentru cei care se gândesc să facă la fel. Mă bucur că Poliția Română a luat imediat atitudine și că a fost deschisă o anchetă, chiar dacă victima nu a depus o plângere, de frică probabil”, a mai transmis Firea, în 30 august.

author avatar
Andrei Coman
885 afisari

11 COMENTARII

  1. Fane are caracter.Imblanzeste matzele.Cu belengheru respectiv cu pumnu.
    Stie ce vrea in viata,este si protectiv pan il sugi

  2. Nu zic ca e bine sau rau ca a batut-o pe trfa aia. Dumnezeu stie de ce a batut-o. Dar omul stie sa se impuna si se vede ca trfa nu misca in fatza lui

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger