AcasăNewsNoi imagini din Sibiu, cu mai multi oameni ferindu-se din calea ursului...

Noi imagini din Sibiu, cu mai multi oameni ferindu-se din calea ursului (VIDEO)

Pe fondul comentariilor iscate de decizia ce a dus la uciderea animalului, care nu s-au stins nici la momentul de fata, dar si a anchetelor desfasurate in acest caz, au aparut noi inregistrari cu ursul care a ratacit, zilele trecute, timp de cateva ore pe strazile Sibiului, inainte de a fi impuscat. De aceasta data, se poate observa animalul alergand in fata unei cladirii unei institutii de invatamant.

Cele mai recente imagini – unele surprinse cu o camera de supraveghere de la o universitate sibiana pe langa intrarea careia a trecut animalul si prezentate de tribuna.ro- infatiseaza cativa tineri care stau de vorba in fata usii. La un moment dat, observa ursul si fug cautand sa se adaposteasca din calea lui. La foarte scurta vreme de cand grupul tineri intra pe usile culisante ale cladirii, se poate vedea puiul de urs alergand, dezorientat, prin fata sefiului facultatii. La momentul respectiv, adica in jurul orei 7 si 50 de minute, din imagini nu se vede sa fi fost reprezentanti ai autoritatilor locale pe urmele lui.

Trebuie spus ca tot luni a iesit in fata presei si ministrul de Interne, care a anuntat ca asteapta rezultatele unei investigatii. Tudorache a acuzat graba cu care s-a luat decizia impuscarii animalului, in detrimentul unei noi tentative de transchilizare a aursului, odata ce acesta a ajuns in curtea fabricii in care si-a si gasit sfarsitul. „Era ora la care foarte multi copii mergeau la scoala deci trebuie inteleasa operatiunea (…) asta nu scuza graba cu care s-a luat decizia finala a impuscarii ursului (…)inteleg ca la acel moment nu mai exista un pericol iminent pentru viata oamenilor”, a mentionat seful MAI.

[youtube]dwJ-dLBmzSw[/youtube]

sursa video: tribuna.ro

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger