AcasăNewsNoi IMAGINI cu tinere din armata israeliana care isi fac de cap...

Noi IMAGINI cu tinere din armata israeliana care isi fac de cap in tinute sumare! (VIDEO)

Scandalul iscat de cele cateva tinere din armata Israelului, care s-au pozat sexy, cu arme in mana, in curtea unei unitati militare, iar apoi au postat instantaneele pe o retea de socializare, continua cu un nou episod. De data asta cu o inregistrare video.

Desi sperau ca dupa ce au luat rapid masuri in cazul celor care s-au pozat in ipostaze indecente nu vor mai avea surprize, lucrurile nu stau tocmai asa. Mai-marii armatei au noi motive sa fie furiosi, dupa ce in presa a aparut o inregistrare cu trei fete care au renuntat, partial, la haine si au inceput sa se unduiasca lasciv, sprijinindu-se de o mitraliera pe post de bara de striptease.

Una dintre fete isi misca posteriorul in fata obiectivului camerei de luat vederi, purtand nimic altceva decat o pereche de bikini tanga, nuanta pielii, si o vesta. O alta poarta o bustiera si pantalonasi scurti albastri. Conform The Sun, pana la aceasta ora nu se stie exact daca este vorba de acelasi grup de fete care au fost sanctionate zilele trecute, iar identitatea protagonistelor nu a fost facuta publica.

Cititi si: Tinere din armata israeliana, sanctionate pentru imagini INDECENTE pe Facebook! (FOTO)

[youtube]IQFKVVzsO7I[/youtube]

979 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger