AcasăNewsNoi imagini cu Cherecheș după fuga din țară. Cum a fost surprins...

Noi imagini cu Cherecheș după fuga din țară. Cum a fost surprins într-un magazin din Ungaria – VIDEO

sursa foto: captură video Realitatea PLUS

Apar noi imagini cu Cătălin Cherecheș, surprinse după ce primarul din Baia Mare reușise să fugă din țară, zilele trecute, acesta fiind între timp capturat în Germania.

Sunt imagini surprinse de o cameră de supraveghere dintr-un magazin din Ungaria. Înregistrarea video difuzată luni, 4 decembrie, de Realitatea PLUS, îl surprinde pe Cherecheș într-un magazin din Ungaria, în momentul în care a intenționat să-și cumpere o cartelă pentru telefonul mobil.

Citiți și: Răsturnare de situaţie în cazul lui Cătălin Cherecheş. Vestea adusă de procurorul neamţ pune autorităţile române pe jar

Cătălin Cherecheș a refuzat extrădarea în România. Ce vor face nemţii cu edilul din Baia Mare, în acest caz

Breaking News! Cherecheș a fost prins în Germania

Imaginile cu Cherecheș în magazin

În imagini, Cherecheș pare destul de agitat. Înregistrarea video îl surprinde în timp ce învârte de mai multe ori în mână un telefon mobil.

Primarul din Baia Mare a folosit, pentru a încerca să fenteze autoritățile, un telefon mobil vechi, și nu un smartphone, în ideea că astfel nu va fi depistat prea ușor. Iar pentru acest telefon avea nevoie de o cartelă. Ca urmare, a mers la magazin sperând să-și procure una, însă tehnologia i-a venit de hac și nu a reușit să o schimbe, potrivit realitatea.net. Acesta ar fi fost motivul pentru care Cherecheș ar fi decis să părăsească magazinul, fără să-și ducă la bun sfârșit planul.

Din Ungaria, Cherecheș ar fi plecat spre Germania. Acolo unde a fost și prins de polițiști, la Augsburg, în 28 noiembrie. Vă amintim că Cherecheș, primarul din Baia Mare, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare pentru corupție, a ieșit din țară pe la Vama Petea. S-a întâmplat cu câteva ore înainte ca instanța să pronunțe decizia definitivă în dosarul său, vineri, 24 noiembrie. S-a aflat ulterior că edilul-fugar a folosit actul de identitate al unei rude.

author avatar
Andrei Coman
432 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ministrul de interne face misto de noi ? A”sanctionat” asa de tare sefii din politia Maramures, ca au ajuns tot…sefi !Media zice ca unul chiar lup paznic la oi.Adica sef la vama.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger