AcasăNewsNoi discuții la Cotroceni, pe tema COVID-19. Cine participă la ședința de...

Noi discuții la Cotroceni, pe tema COVID-19. Cine participă la ședința de luni

La sediul Președinției sunt așteptați din nou, de această dată luni la prânz, șeful Guvernului și cinci dintre miniștrii care fac parte din actualul Cabinet.

Vor avea loc discuții la Cotroceni, pe tema COVID-19, mai exact a măsurilor de gestionare a epidemiei. La aceeași masă cu președintele Iohannis se vor afla premierul Ludovic Orban, șefii de la Ministerul de Interne, al Apărării, al Sănătății, Economiei și Educației, precum și șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat Raed Arafat, prezent și la precedentele ședințe ce au avut loc la sediul Președinției, în ultima perioadă.

Foarte probabil, se vor avea în vedere propuneri ce țin de eventuala relaxare – așteptată a se produce după 15 mai – a măsurilor restrictive impuse de autorități pe durata stării de urgență, în vederea limitării răspândirii cazurilor de infectare cu noul coronavirus, la nivel național.

Ședința urmează să înceapă în scurtă vreme, mai precis la ora 12, la finalul său urmând ca președintele să iasă la declarații, pentru a anunța concluziile întrevederii.

sursa foto: presidency.ro

author avatar
Cristina Stefan
116 afisari

1 COMENTARIU

  1. Iohanis si acolitii sai nu au facut altceva decat sa impuna masuri restrictive aberante pentru cetatenii din tara SI IN SPECIAL MASURI DISCRIMINATORII IRATIONALE DE INCHIDERE IN CASE A CELOR PESTE 65 ANI , MASURI ABERANTE FARA SENS (prafuri in ochii multimii) deoarece nu cei peste 65 de ani au adus si NU EI RASPANDESC ACEST VIRUS !!!!!
    Iohanis a tratat si trateaza cu indiferenta si aroganta problemele crizei coronavirusului, chiar in februarie cand toate tarile se pregateau pentru a contracara efectele epidemiei de coronavirus , Iohanis spunea la tv . ca este o alarma falsa , ca este doar o gripa banala , SI IMPREUNA CU GUVERNUL SI PARTIDUL SAU NU FACEAU NIMIC DOAR PREGATEAU ALEGERILE ANTICIPATE , declarand ca trebuie sa fie lasati diasporenii (votantii lui) sa intre liberi in tara ceea ce a dus la o contaminare a tarii cu acest virus in conditiile in care nu a achizitionat echipamentele medicale si nu a luat masurile organizatorice necesare in spitale si sistemul medical , CEEA CE A DUS LA O SITUATIA DEZASTRUOASA IN TARA A EFECTELOR ACESTEI EPIDEMII !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger