AcasăNewsNoi dezvăluiri. Două tinere românce povestesc cum au fost abordate de frații...

Noi dezvăluiri. Două tinere românce povestesc cum au fost abordate de frații Tate pe o rețea de socializare: „Cred că el încerca să găsească…” 

sursa foto: romania24.ro

Două adolescente din România rup tăcerea și dezvăluie cum ar fi fost abordate de către frații Tate – Andrew și Tristan – pe o rețea de socializare. Daria și Gabriela au povestit cum au reacționat.

Daria Gușă avea 16 ani și era încă la școală, când spune că a primit un mesaj privat pe Instagram de la Andrew Tate, influencer foarte cunoscut, cu aproape 20 de ani mai în vârstă decât ea, conform site-ului BBC.

Un mesaj în care era scris „fată româncă”, însoțit de emoticoane. „Am fost confuză, pentru că aveam doar 200 de urmăritori și era un cont privat”, a povestit tânăra.

Ea este una dintre cele două adolescente care au descris modul în care Andrew Tate și fratele său Tristan le-au abordat online, folosind, aparent, o formulă standard, notează sursa citată.

Daria spune că mulți tineri au acuzat-o că minte

sursa foto: captură site BBC

„Era evident că eram fete de liceu. (…) Cred că el încerca doar să găsească fete cât mai inocente sau naive posibil”, mai spune tânăra. Ea le-a arătat jurnaliștilor o captură de ecran cu mesajul, la care nu a răspuns.

Daria, care acum este la universitate în UK, este fiica unui politician român important, menționează aceeași sursă.

Frații Tate se află în prezent în arest preventiv pentru 30 de zile în România, în timp ce poliția investighează acuzațiile de viol și trafic de persoane, pe care ambii bărbați le neagă.
Într-un videoclip postat online, Andrew Tate pare să instruiască alte persoane despre cum să abordeze femeile pe rețelele de socializare.

„Din experiența mea, ceea ce stârnește intrigă și le inspiră să răspundă (este) să le întreb unde se află”, spune el în înregistrare.

De când și-a împărtășit experiențele, Daria spune că mulți tineri au acuzat-o că minte.
„Chiar și băieți pe care îi cunoșteam din liceu mă fac mincinoasă pentru că am spus că am primit un mesaj de la Andrew Tate”, spune tânăra. „Dar (ei) nu văd nimic neobișnuit în legătură cu toate celelalte acuzații”, completează ea.

Mai mult, tânăra spune că mulți bărbați de vârsta ei îl idolatrizează pe Andrew Tate (36 de ani).

Ce povestește a doua fată, „Gabriela”

sursa foto: captură site BBC

Amplul articol postat pe acest subiect pe site-ul BBC conține și mărturiile unei alte tinere, dar care nu apare cu numele său real, ci cu unul ales pentru a-i proteja identitatea.
Gabriela (nume fictiv) avea 17 ani când a fost contactată prin intermediul social media de către fratele lui Andrew Tate, Tristan – deși ulterior a pretins că are 19 ani, potrivit sursei amintite. Ea a cerut să îi fie ascunsă identitatea și să i se spună Gabriela. Aceasta a arătat , în momentul în care a acceptat să vorbească presei despre acest subiect, un mesaj în care era scris „ești frumoasă”.

„Știam că folosea aceeași abordare cu alte fete”, a spus fata. „Întotdeauna începe conversația cu exact aceeași replică: Ești frumoasă”, a completat ea.

Gabriela susține că a invitat-o să iasă cu mașina lui, și la o petrecere, deși ea a refuzat.

Capturi de ecran ale schimbului lor de replici indică faptul că s-a încheiat brusc conversația, după ce fata a postat un videoclip despre el pe rețelele de socializare.

author avatar
Andrei Coman
464 afisari

4 COMENTARII

  1. n-am inteles nimic , se forteaza , un fel de delict de intentie . au fost abordate si bla , bla , si tot bla bla , ei si totusi care-i problema ? e secret ? am impresia ca fata lui gusa n-a corespuns si regreta

  2. cica Gușă e pro-rus,rusofil chiar:
    macar fortzele intunericului nu l-au confundat cu Dughin.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger