AcasăNewsNoi detalii în cazul avionului prăbușit la Milano. Victimele, identificate. Cine erau...

Noi detalii în cazul avionului prăbușit la Milano. Victimele, identificate. Cine erau ceilalți pasageri de la bord

avionNoi detalii în cazul avionului prăbușit la Milano. Victimele, identificate. Cine erau ceilalți pasageri de la bord

Un avion privat de mici dimensiuni înmatriculat în România s-a prăbușit duminică peste o clădire goală de la marginea orașului italian Milano. Toți cei opt oameni de la bord au murit, potrivit poliției.

UPDATE 11.15. MAE confirmă decesul a 7 români. Șapte dintre cele opt persoane decedate în accidentul aviatic de la periferia orașului Milano sunt români care au și altă cetățenie, transmite, luni, Ministerul Afacerilor Externe. Toate cele șapte victime dețin și alte cetățenii.

Printre morți s-ar afla cel mai bogat român, dar și un copil. Potrivit Corriere della Sera, la bordul avionului privat prăbușit duminică la periferia orașului Milano se aflau Dan Petrescu, de 68 de ani, un bogat om de afaceri român cu cetățenie germană, și soția sa, Dorotea Balzat Petrescu, de 65 de ani, născută în România, și cu cetățenie franceză. Printre victime se numără și fiul său, Dan Ștefan Petrescu, în vârstă de 30 de ani, indicat inițial ca pilotând avionul, născut la München și, de asemenea, cu dublă cetățenie.

În avion, pe lângă miliardar și familia acestuia, se mai aflau și una dintre fiicele fostului mare comentator de F1, „Miki” Alexandrescu, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou, de aproape 34 de ani, care avea cetățenie franceză. Claire era însoțită de soțul ei, Filippo Nascimbene, de 33 de ani, din Pavia, și de fiul lor, Rafael, în vârstă de un an și jumătate, născut la Milano.

Toți cei opt oameni de la bord au murit

La bord, scrie publicația italiană milanotoday.it, erau și Miruna Anca Wanda Lozinschi, o româncă de 65 de ani, mama lui Claire. O altă victimă a accidentului aviatic este Julien Brossard, în vârstă de 36 de ani, un prieten canadian de-al lui Dan Ștefan Petrescu.

Avionul făcea un zbor de pe aeroportul Linate din Milano, după ce pe 30 septembrie a făcut drumul de la București la Milano. Mai mulți martori au relatat că au văzut cum de la motorul avionului ieșeau flăcări și fum chiar înainte să se prăbușească.

author avatar
Andreea Vlad
722 afisari

2 COMENTARII

  1. CEL MAI BOGAT ROMAN CU CETATENIE GERMANA….ASOCIATUL LUI TIRIAC..POATE SPONSOR AL LUI IOHANNIS VRETI SA SPUNETI SI NU AVETI CURAJ? 3 OCTOMBRIE A FOST ZIUA GERMANIEI..NEVASTA AVEA NUMELE DOROTEEA, CA SI ANGELA MERKEL…IN ZIUA IN CARE ANGELA DOROTHEEA MERKEL A TRECUT IN ISTORIA UITARII SI CETATEANUL GERMAN A TRECUT DINCOLO…DAR IN ITALIA…DE CE SE PIERD ROMANII BOGATI PRIN ITALIA? ALINA BICA, COL. DRAGOMIR, SAVULESCU, DAN IOAN POPESCU???!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger