AcasăNewsNoi detalii despre cazul înfiorător de la Padina. Filmul crimei, refăcut de...

Noi detalii despre cazul înfiorător de la Padina. Filmul crimei, refăcut de anchetatori cu ajutorul unor imagini

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Apar noi informații în cazul crimei din Padina, caz care a șocat opinia publică și a generat o anchetă menită să stabilească exact ce s-a întâmplat. Și cum a murit bărbatul în vârstă de 41 de ani, ucis în condiții cumplite, fiind atacat chiar sub ochii soției sale.

S-au pus cap la cap noi detalii în acest caz înfiorător. Anchetatorii au refăcut filmul atacului de la petrecerea de zilele trecute. Totul, după ce au analizat imaginile filmate de câţiva participanţi. Astfel, au stabilit minut cu minut ce s-a întâmplat la hotelul din Padina, conform antena3.ro.

Citiți și:

Unde vor fi duşi interlopii acuzați de crima de la Padina, după ce au fost arestaţi preventiv

Răsturnare de situaţie în cazul crimei de la Padina? Ce a anunţat vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei suspecţi

Bărbat înjunghiat cu 20 de lovituri de macetă, la o petrecere de fiţe, unde participau şi Alex Velea, Antonia și Alina Eremia (VIDEO)

Detalii cutremurătoare

Detalii șocante au ieșit la iveală ca urmare a analizei imaginilor respective. Astfel, oamenii legii au observat cum unul dintre agresori a scos din buzunar cuţitul cu care ulterior l-ar fi omorât pe bărbatul din Târgovişte. Mai mult, victima ar fi primit lovituri când era deja la pământ, astfel că nu se mai putea apăra.

„Pe imaginile surprinse în filmările puse la dispoziție de persoanele prezente în local, se observă cum Laurențiu Marin, îmbrăcat cu un tricou alb, cu pete de sânge pe partea din față, are în mână un cuțit, cu lama orientată către podea.

În imagini se vede cum participanții la agresiune aruncă diferite obiecte către victimă, acesta aflându-se în continuare pe lăzile de băuturi alcoolice, depozitate acolo.

Se poate observa din imaginile filmate de persoanele aflate în interiorul pub-ului cum frații lui Laurențiu Marin încearcă să ajungă la victimă şi să continue agresiunea, fiind ținuti de persoanele aflate în bar, în majoritate cunoscuți şi familia victimei (…)

Agresorii au fost îndepărtați de persoanele prezente, iar victima a fost scoasă afară de aparținători pe ușa principală, unde bărbatul (Sorin Anghel, n.r.) s-a prăbușit cu fața în jos peste o masă.

În același timp, pe ușa de acces secundară, au ieșit cei trei agresori, frații Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin.

La ora 00.20, aceștia se îndreaptă spre zona în care se afla, sprijinită, persoana care a ieșit din bar, timp în care Louis Justin Marin scoate din buzunarul drept un cuțit şi se îndreaptă în fugă către victimă.

Profitând de această situație, inculpații Laurențiu Marin, George Armando Marin şi Louis Justin Marin lovesc victima, în ciuda faptului că era căzută şi nu se mai putea apăra în vreun fel”, se menționează în referatul procurorilor, conform sursei citate.

Bărbatul ucis, Sorin Anghel, avea 41 de ani. Și era din Târgoviște. Omul a sfârșit chiar sub ochii soției sale.

 

Ce a anunțat Parchetul

În 12 februarie, reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, transmiteau, într-un comunicat, următoarele aspecte:

„La data de 11.02.2024, orele 00.22 lucrători din cadrul Poliției Orașului Fieni au fost sesizați de o persoană, prin apel 112, referitor la faptul că, în zona montană Padina, este în desfăşurare un conflict între mai multe persoane, ulterior stabilindu-se că o persoană de sex masculin a decedat, iar autorii au părăsit locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în noaptea de 10/11.02.2024 în jurul orelor 24,00 în timpul unei petreceri ce avea loc atât în incinta cât şi în exteriorul pub-ului unui hotel, situat în zona Padina, a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia trei persoane de sex masculin, frați, cu vârste cuprinse între 19-32 de ani, au aplicat victimei în vârstă de 41 de ani, multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, obiect tăietor-înțepător , dar şi alte obiecte contondente, care au condus la decesul victimei, timp în care pe fondul incidentului a fost tulburată grav ordinea şi liniștea publică.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunilor de :
– omor prev. de art. 188 alin.1 C.p. cu aplicarea art. 77 alin.1 lit.a C.p.
– tulburarea ordinii şi liniștii publice prev. de art. 371 alin.2 C.p. cu aplicarea art. 77 alin.1 lit.a C.p.
– portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase prev. de art. 372 alin.1 lit.a şi alin.2 C.p. totul cu aplicarea art. 38 alin.1 C.p.

De precizat că cele trei persoane ce au dobândit calitatea de inculpați au fost reținuți la 11.02.2024 şi prezentați Tribunalului Dâmboviţa la 12.02.2024, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se continuă cercetările de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru administrarea întregului probatoriu şi dispunerea măsurilor legale”.

author avatar
Andrei Coman
963 afisari

2 COMENTARII

  1. Aoleo, pai cum a fost „legitima aparare” ?
    Da’ daca s-au dus langa nevasta decedatului, a fost sau nu provocare?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger