AcasăNewsNoi demisii in PDL: Aurelian Tiberiu Prodan trece la PNL, Tudor Udrisoiu...

Noi demisii in PDL: Aurelian Tiberiu Prodan trece la PNL, Tudor Udrisoiu ramane independent

Senatorii Aurelian Tiberiu Prodan si Tudor Udristoiu si-au anuntat, luni, in plenul senatului, demisiile din PDL. In timp ce Prodan trece in randurile liberalilor, Udristoiu a declarat ca activa ca senator independent, afiliat grupului PDL.

Senatorul PDL Tiberiu Prodan, care a parasit grupul parlamental ar PNL Suceava in 2009, a precizat ca revine in cadrul Partidului National Liberal, potrivit RealitateaTV.

Tudor Udristoiu a spus ca, dupa demisia din PDL, va activa ca senator independent, dar afiliat grupului democrat-liberalilor. Acesta din urma a fost ales in circumscriptia electorala 17 Dolj.

Tot luni, intrebat despre eventuale plecari din PDL, Vasile Blaga a afirmat ca astfel de miscari depind de „caracterul” colegilor sai. „Nu stiu ce sa zic, din acest punct de vedere mi-as dori sa plece, depinde caracterul fiecaruia. (…) Daca asta e decizia unora dintre colegii nostri de astazi, asta e”, a spus Blaga.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger