AcasăNewsNoi audieri in dosarul santajului RCS-RDS: Sorin Alexandrescu, chemat la DNA

Noi audieri in dosarul santajului RCS-RDS: Sorin Alexandrescu, chemat la DNA

Sorin Alexandrescu, seful Antenelor, a fost chemat, joi, la DNA pentru audieri in dosarul santajului RCS-RDS. Directorul general al Antena TV Group nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA.

Sorin Alexandrescu este acuzat de procurori ca, in perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, l-ar fi constrans pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei sa semneze un contract in conditii prestabilite, impuse de directorul general al Antena TV Group. Alexandrescu, este cercetat in stare de libertate in acest dosar.

Directorul general al Antena TV Group a fost arestat preventiv din 31 mai pana in 6 iunie, cand masura dispusa de Judecatoria Sectorului 1 a fost inlocuita de Tribunalul Bucuresti cu interdictie de a parasi tara.

In acelasi dosar mai este anchetat si Dan Voiculescu, urmarit penal pentru complicitate la santaj. In 11 iulie, procurorii au extins cercetarile in dosarul lui Sorin Alexandrescu si au dispus inceperea urmaririi penale fata de Camelia Rodica Voiculescu, asociat la SC Antena TV Group SA si al SC Intact Publishing SRL, si de George Daniel Matiescu, director general al Intact Publishing SRL, pentru complicitate la santaj.

author avatar
Alina Costache
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger