AcasăNewsNoi atentionari nowcasting de la ANM: ce zone nu scapa de furtuni!

Noi atentionari nowcasting de la ANM: ce zone nu scapa de furtuni!

In timp ce in Bucuresti e doar innorat si pare ca poate incepe sa ploua in orice moment, alte zone din tara sunt deja sub incidenta unor atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) Cod galben de furtuna- ploi, insotite de fulgere, tunete si vant puternic.

Afectati de vremea instabila vor fi, in intervalul orar imediat urmator, giurguvenii. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie, zona nord-vestica a judetului este vizata de o atentionare nowcasting de ploi si vijelii pana la ora 14. Precipitatiile, informeaza meteorologii, vor ajunge la 25 l/mp, iar ploile vor fi insotite de fulgere, dar si de grindina.

Valul de instabilitate se va muta, apoi, catre estul si zona centrala a judetului Giurgiu, regiuni care, pana la ora 15 a zilei de marti, se vor afla sub Cod galben de ploi. Locuitorii sunt sfatuiti sa nu plece la drum fara umbrela sau pelerina de ploaie, pentru ca aversele vor putea ajunge si la 30 l/mp, deci vor fi insemnate. Mai mult, vantul va avea intensificari ce vor capata aspect de vijelie, iar din peisaj nu vor lipsi descarcarile electrice si nici grindina.

Sursa foto: incomod.ph

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger