AcasăNewsNoi atentionari de ploi si descarcari electrice!

Noi atentionari de ploi si descarcari electrice!

Daca pana la aceasta ora, cel putin, vremea in Capitala e frumoasa, cu temperaturi ridicate, normale pentru aceasta perioada, cerul nu e la fel de senin in toate regiunile. Cel putin nu in trei judete ale tarii, unde meteorologii se asteapta sa ploua insemnat si sa se produca descarcari electrice.

Ca urmare, reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au emis doua atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) Cod galben, valabile pana in jurul orei 13.15, pentru mai multe localitati din judetele Timis, Botosasi si Suceava.

Astfel, orasul Timisoara, precum si localitatile timisene Giulvaz, Cebza, Peciu Nou, Jimbolia, Carpinis, Comlosu Mare si Sacalaz se afla, miercuri la pranz, sub incidenta unei astfel de atentionari de vreme instabila. Sunt anuntate ploi de peste 25 l/mp, intensificari ale vantului, dar si descarcari electrice si grindina.

Nici locuitorii din zona Moldovei – respectiv cei din jumatatea nordica a judetului Botosani si din nord-estul si zona montana a judetului Suceava – nu vor scapa fara sa foloseasca umbrelele, daca au drum in oras, pentru ca sunt anuntate ploi insemnate, de peste 25 l/mp. Situatia se mentine cel putin pana la ora 13.20, cand expira atentionarea nowcasting emisa pentru aceste regiuni.

Sursa foto: monitorulsv.ro

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger