AcasăNewsNoi atentionari de la ANM, valabile pana sambata la ora 14

Noi atentionari de la ANM, valabile pana sambata la ora 14

Un nou inceput de zi, o alta avertizare meteo. Si de aceasta data este vorba despre o atentionare tip nowcasting (cu efect imediat-n.r) si, cum s-a intamplat si in debutul zilei precedente, anunta un fenomen care cauzeaza semnificativ scaderea vizibilitatii, respectiv ceata.

Fenomenul, care se va semnala pe aria mai multor judete din sudul tarii, in unele cazuri pana sambata la pranz, in altele chiar si mai tarziu de atat, nu va fi singular, ci va fi insotit de chiciura.

Din cate anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, va fi negura in judetele Teleorman, Giurgiu si Calarasi, pana catre ora 12, fenomenul cauzand scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri, izolat si sub 50 de metri, in timp ce o alta atentionare nowcasting valabila de aceasta data pana la orele 14, cuprinde sudul judetului Dolj. Ceata, care se va semnala inclusiv pe drumurile nationale, judetene si europene aferente celor patru judete, le poate da soferilor batai de cap, ca urmare, recomandarea este sa se manifeste mare atentie la drum, pentru a se evita evenimentele rutiere nedorite.

In toate aceste zone mentionate in atentionarile COD GALBEN se va semnala si chiciura, din cate mai precizeaza meteorologii.

sursa foto: radioconstanta.ro

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger