AcasăNewsNoi atentionari de la ANM: Ce zone nu scapa de ploi si...

Noi atentionari de la ANM: Ce zone nu scapa de ploi si vijelii!

Vremea se mentine capricioasa, in a doua parte a acestei zile. Mai multe regiuni din tara se afla, miercuri, pana seara, sub atentionare de precipitatii si vant puternic.

Umbrelele sau pelerinele de ploaie vor fi accesorii utile pentru locuitorii mai multor judete din Romania. Doljul, mai exact jumatatea de sud a judetului, inclusiv orasele Calafat si Bailesti, precum si estul judetului Mehedinti, respectiv localitatile Dumbrava, Izvoralu, Vanju Mare, Sisesti, Baia de Arama se afla sub incidenta unui COD GALBEN de ploi. Sunt anuntate precipitatii insemnate, ce pot depasi  20-25 l/mp, dar si descarcari electrice frecvente si grindina. Mai mult, aversele vor fi insotite de intensificari ale vantului, ce pot avea aspect de vijelie. In aceeasi situatie se afla si nordul judetului Gorj – zona localitatilor Godinesti, Telesti, Pestisani, Tismana si zona de munte. Atentionarea nowcasting expira la ora 19.

Si locuitorii din sudul judetului Teleorman, dar si cei din nordul judetelor Prahova , Dambovita si Arges vor avea nevoie de umbrele, cel putin pana la ora 18, cand expira atentionarea nowcasting de ploi emisa pentru aceste zone.

Sursa foto: lugojeanul.ro

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger