AcasăNewsUPDATE: Legiştii au stabilit cauza morţii în cazul DJ Lalla. Noi amănunte...

UPDATE: Legiştii au stabilit cauza morţii în cazul DJ Lalla. Noi amănunte ies la iveală. Se cazase la un prieten pe care îl cunoscuse online

sursa foto: Facebook/Laura Rosca (Dj Lalla)

Pe măsură ce oamenii legii fac cercetări în încercarea de a stabili cum a sfârșit tânăra găsită fără suflare, joi, pe o plajă din Mamaia, apar noi detalii despre ultima perioadă a vieții femeii în vârstă de 34 de ani.

Update: Legiştii au stabilit cauza morţii.

Tânăra şi-a pierdut viaţa prin înec – este rezultatul la care ar fi ajuns medicii legişti după efectuarea necropsiei. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, ancheta este în derulare, fiind audiate mai multe persoane, inclusiv membri ai familiei acesteia.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

______________________________

Laura – DJ Lalla, cum o știau prietenii – a fost găsită fără suflare la malul mării.
Ea venise la un prieten din Mamaia pe care îl cunoscuse pe Tik Tok în urmă cu o lună, potrivit digi24.ro.

Ar fi spus că s-a certat cu iubitul

S-a mai aflat că Laura venise pe litoral în urmă cu trei zile. S-a cazat în Mamaia la un prieten pe care îl cunoscuse pe TikTok în urmă cu o lună, bărbatul spunând că s-a trezit cu ea la ușă, potrivit aceleiași surse. Tânăra i-ar fi declarat că s-a certat cu iubitul.

În dimineața zilei de joi, DJ Lalla s-ar fi dus să vadă răsăritul pe plajă în Mamaia și nu s-a mai întors.

De altfel, trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit, joi dimineață, pe o plajă din stațiune. Alerta s-a dat după ce mai mulți turiști au observat trupul femeii, la malul mării, și au anunțat salvamarii, fiind sesizată și poliția. Din câte s-a aflat de la poliție, la prima vedere, cadavrul nu avea urme de violență. S-a deschis o anchetă menită să lămurească exact condițiile în care a sfârșit Laura. Se iau în calcul mai multe ipoteze, inclusiv că femeia s-ar fi înecat accidental, dar și aceea ca și-ar fi pus capăt zilelor.

Laura Roșca, pe care mulți o știau drept DJ Lalla, avea 34 de ani. Numele său era cunoscut în lumea muzicală, dar și ca urmare a faptului că realiza o emisiune la radio. Era originară din Turda, județul Cluj. Și lucra la un post de radio din Capitală.

author avatar
Andrei Coman
1.567 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce au în comun depresivii, cei ce sufera/intra in depresie? Am cunoscut și eu o depresiva..In comun toti depresivii au in comun lipsa credintei în Dumnezeu! Cine crede în Dumnezeu adînc în inima lui nu poate fi atins de depresie niciodata!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger