AcasăNewsNoi amanunte despre amantul pentru care Dany Balcacean si-a parasit sotul milionar...

Noi amanunte despre amantul pentru care Dany Balcacean si-a parasit sotul milionar

Lucian Georgescu este acuzat ca a amenintat un client care dorea sa returneze un tablou cu probleme. foto: Kamikaze

Amanunte incredibile ies la iveala despre barbatul pentru care Dany Balcacean si-a parasit sotul, cunoscutul afacerist Cosmin Balcacean. „Spargatorul de case” este cunoscut in high-life-ul bucurestean drept un individ extrem de periculos, care si-a terorizat clientii si care a umblat cu multe lucruri neortdodoxe in Franta, folosind ca paravan o agentie de modeling.

Lucian Georgescu este acuzat ca a amenintat un client care dorea sa returneze un tablou cu probleme. foto: Kamikaze

Divortul de 5 stele al sotilor Dany si Cosmin Balcacean, despre care „National” a oferit detalii  in premiera in urma cu trei zile, scoate la lumina amanunte socante din trecutul lui „Cap de Shrek”, barbatul pentru care sotia milionarului a fugit de acasa.

Ariadna Zeck, coordonator tehnic la „Ara Art Collection”, l-a dat afara de la o licitatie pe scandalagiul „Cap de Shrek”

Reporterii nostri au descoperit ca afaceristul Lucian Georgescu (49 de ani), cel pentru care Dana si-a parasit sotul, a fost acuzat ca ar fi dirijat in Franta o retea de prostitutie.

Frumoasa Dany si sotul ei, Cosmin Balcacean, pe vremea cand se iubeau, iar in familia lor totul era roz

High-life-ul bucurestean vuieste deja, iar mai multe surse au confirmat informatiile pentru „National”, insa o singura persoana a acceptat sa spuna lucrurilor pe nume: Ariadna Zeck, expert in arta si coordonator tehnic la casa de licitatii „Ara Art Collection”. „Toata lumea stie cine este Lucian Georgescu. S-a prostituat prin Franta! (Rade) Am gresit. Ma rog, nu el, el era proxenet. A avut o agentie de modeling si scotea fete la produs in Franta si in Spania. Asta nu este un secret, toata lumea vorbeste ca a fost proxenet in Franta. A fugit de acolo fiindca era la un pas de a intra in puscarie. S-a intors in Romania si pozeaza in mare colectionar si iubitor de arta”, a marturisit ieri Ariadna Zeck, in exclusivitate pentru „National”.

„A amenintat un client ca-i violeaza nevasta”

Omul de cultura Ariadna Zeck si-a amintit ca Lucian Georgescu, alias „Cap de Shrek”, a inceput in urma cu jumatate de an un adevarat razboi cu mai multe case de licitatii, contestand autenticitatea unor tablouri. Amantul doamnei Balcacean, proprietar al galeriei „Colors Art”, a facut scandal la mai multe licitatii, acuzand faptul ca operele de arta sunt vandute de concurentii sai prea ieftin deoarece ar fi niste falsuri. Miza acestui razboi dintre Georgescu si restul lumii pare logica: el vrea sa faca bani, deci sa vanda scump. „Si la o licitatie organizata de noi a facut scandal. L-am intrebat cu ce drept ii contrazice pe expertii care certifica faptul ca lucrarile sunt autentice. I-am zis ca, daca are probe, putem sta de vorba. L-am dat afara cu agentii de paza. Apoi mi-a povestit un client ca a cumparat de la el un tablou si ca a vrut sa-l duca inapoi. Georgescu l-a amenintat cu moartea si i-a zis ca-i violeaza nevasta. Asta nu e om de cultura…”, a mai adaugat Ariadna Zeck.

author avatar
Dan Bratu
4.554 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger