AcasăJUSTIȚIENoi acuzații pentru Tristan Tate. Plângerea făcută de o tânără

Noi acuzații pentru Tristan Tate. Plângerea făcută de o tânără

tate

Tristan Tate este acuzat de trafic de persoane și viol, iar acum se adaugă și acuzația de instigare la violență.

Milionarul a făcut primele declarații după ce a fost acuzat că a instigat la violență. Plângerea ar fi fost făcută de o tânără, iar prezentă la cumplita scenă ar fi fost și Georgiana Naghel.

Tristan Tate este acuzat de instigare la violență

Întâmplarea s-ar fi petrecut în anul 2021, atunci când un conflict a izbucnit între două tinere, una dintre ele fiind și cea care a depus plângerea și care a mers deja la DIICOT.

Tristan Tate a fost înștiințat și a negat toate acuzațiile aduse prin intermediul avocaților.
Acesta susține că se pune presiune pe el pentru a recunoaște ceva ce nu s-a întâmplat, probele din dosar nefiind suficiente.

„În ultimele știri au apărut noi acuzații împotriva lui Tristan Tate pentru incitare la violență împotriva altora. În ciuda presiunilor tot mai mari asupra sa, Tristan Tate rămâne ferm în negarea oricărei fapte ilegale. În cadrul anchetei în curs de desfășurare în România, DIICOT percheziționează dispozitive electronice.

În timpul perchezițiilor, au fost găsite conversații din 2021 între Tristan Tate și două fete pe care le cunoaște. Mesajele descriu o altercație între fete, care ar fi presupus că una dintre ele ar fi fost împinsă și scoasă din brațele celeilalte. Tristan a respinge mesajul și râde. Această conversație este, până în prezent, singura dovadă pe care se bazează noile acuzații”, au transmis avocații lui Tristan Tate.

author avatar
Andreea Vlad