AcasăJUSTIȚIENoi acuzații pentru Tristan Tate. Plângerea făcută de o tânără

Noi acuzații pentru Tristan Tate. Plângerea făcută de o tânără

tate

Tristan Tate este acuzat de trafic de persoane și viol, iar acum se adaugă și acuzația de instigare la violență.

Milionarul a făcut primele declarații după ce a fost acuzat că a instigat la violență. Plângerea ar fi fost făcută de o tânără, iar prezentă la cumplita scenă ar fi fost și Georgiana Naghel.

Tristan Tate este acuzat de instigare la violență

Întâmplarea s-ar fi petrecut în anul 2021, atunci când un conflict a izbucnit între două tinere, una dintre ele fiind și cea care a depus plângerea și care a mers deja la DIICOT.

Tristan Tate a fost înștiințat și a negat toate acuzațiile aduse prin intermediul avocaților.
Acesta susține că se pune presiune pe el pentru a recunoaște ceva ce nu s-a întâmplat, probele din dosar nefiind suficiente.

„În ultimele știri au apărut noi acuzații împotriva lui Tristan Tate pentru incitare la violență împotriva altora. În ciuda presiunilor tot mai mari asupra sa, Tristan Tate rămâne ferm în negarea oricărei fapte ilegale. În cadrul anchetei în curs de desfășurare în România, DIICOT percheziționează dispozitive electronice.

În timpul perchezițiilor, au fost găsite conversații din 2021 între Tristan Tate și două fete pe care le cunoaște. Mesajele descriu o altercație între fete, care ar fi presupus că una dintre ele ar fi fost împinsă și scoasă din brațele celeilalte. Tristan a respinge mesajul și râde. Această conversație este, până în prezent, singura dovadă pe care se bazează noile acuzații”, au transmis avocații lui Tristan Tate.

author avatar
Andreea Vlad
747 afisari

17 COMENTARII

  1. plingerile aste dupa un an de zile nu fac doi bani . fiecare poate face plingere dar trebuie dovedita . vor sa-i mai stoarca de bani . freedom TATE !

    • Țațe strigau peste tot ca ce smecheri sint ei in România, ca ce dăinuie șpagă la poliție și cum se descurca ei ce smecheri sint.
      Descriau tara noastra ca o tara de doi lei inde făceau ei tot. Nu spun ca nu este adevăr in ce spun ei dar parca intr-un fel este sa spunem noi între noi și altfel sa ne bălăcărească ăștia peste tot. Nimeni nu este fericit camd vine unul străin la el in tara, de bine nu de rău și se apuca sa își bata joc de tara.
      Nimeni nu tolerează asta străinilor.
      Ca ce smecheri sint ei cim învârt fetele și le tin și le dau 1500 penluna – asta e exploatare, fetele alea fac mult mai mult! Păstra prea mulți bani și le love bombing.
      Exploatatori pur sânge.
      Acum sa se ducă naiba la ei acasă ca de smecheri care fac bani pe fetele noastre nu avem nevoie Acem noi destuli ai noștri dacă tot importam sa fie ceva mai de soi sa aducă ceva bine.
      Ăștia au venit aici sa se capatuiqsca și sa căpușeze.
      Avem din ăștia destui, plus ca Țațe cum spuneam își și bătea joc de noi și de tara cu o mulțime de chestii.
      Mai dădea și de bine nu zic nu dar Per total ăștia sint niște abuzatori, niște lepre care fac bani pe seama femeilor și se mai dau și mari cocoși alfa
      PS: Tate oricum e pe invers

  2. Este simplu de explicat. Fetele astea fiice de tzarani si boschetari au fost atrase de bogatia afisata de astia doi maimutoi. Vreau sa cunosc o singura marlanca d-asta care a fost fortata sa faca ceva ptr Tate.
    Ceva gen: venea ea de la munca si a fost abordata de Tate.

  3. Este simplu de explicat. Fetele astea fiice de tzarani si b oschetari au fost atrase de bogatia afisata de astia doi maimutoi. Vreau sa cunosc o singura marlanca d-asta care a fost fortata sa faca ceva ptr Tate.
    Ceva gen: venea ea de la munca si a fost abordata de Tate.

    • bai cap sec
      daca i iubesti , de ce nu mergi tu in locul lor la parnaie . sa te iau pe ciocan de roman vandut si fara minte

      • Crapi de ciuda ca fratii Tate au femei pe care le vor si sint bogati ? uita-te in oglinda pocitanie , mai vrei sa fii ca ei ?

  4. toate fac prostitutie/videochat „de placere”de la 14ani….mai ales cand le drogheaza proxenetii….de aia sunt scolile toate 90%pline de copii drogati….FIRATI AI DREACU DE PROSTI CARE PUPATI IN CUR PEDOFILII SI TRAFICANTII DE DROGURI…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger