AcasăNewsNoaptes, pas inapoi de la sefia ADP sector 1

Noaptes, pas inapoi de la sefia ADP sector 1

Nici nu s-a aflat bine despre numirea cuscrului lui Viorel Hrebenciuc sef peste spatiile verzi din sectorul 1, ca a si aparut o schimbare.

In sensul in care Alexandru Noaptes a decis sa demisioneze, din cate a anuntat Digi 24. Noaptes, fostul director de la CFR Calatori, a facut acest pas ca urmare a controverselor aparute dupa numirea sa in functia de director adjunct la Administartia domeniului Public- ADP sector 1. In acest sens e important de precizat faptul ca edilul sectorului 1 s-a dezis de aceasta numire, dar si ca din partea institutiei conduse de Dan Tudorache a aparut, vineri, o precizare importanta in acest caz, si anume faptul ca Noaptes fusese numit in aceasta functie in cadrul institutiei subordonate Primariei Sectorului 1 inca de miercurea trecuta, si nu recent, cum s-a banuit.

Cititi si: Cuscrul lui Hrebe, sef la spatii verzi

In acest sens, din directia Primariei sectorului 1 au fost facute, vineri, urmatoarele mentiuni, prin intermediul unui comunicat pe care il redam integral in cele ce urmeaza:

„Prin Decizia nr. 202 din 20 iulie 2016, Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, l-a numit pe Marian Marinescu director general la Administratia Domeniului Public Sector 1. Acesta a primit si mandatul de a-si forma propria echipa, inclusiv decizia de a face o propunere pentru functia de director adjunct. In data de 17 august 2016, prin Decizia nr. 257, Marian Marinescu l-a numit director adjunct pe Alexandru Noaptes.

Primarul Dan Tudorache i-a cerut astazi directorului general, Marian Marinescu, sa ia imediat toate masurile legate de numirea domnului Alexandru Noaptes, astfel incat asupra institutiei pe care o conduce sa nu planeze nicio suspiciune privind situatia juridica a personalului angajat”.

Iata, asadar, ca solicitarea edilului sectorului 1 a primit deja un raspuns in cursul acestei dupa-amiezi.

sursa foto: b1.ro

297 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger