AcasăNewsNoaptea vrajitoarelor, in varianta sorosista

Noaptea vrajitoarelor, in varianta sorosista

Vrajitoarea Mihaela a fost si la radio Guerrilla, unde a vorbit despre coruptia din Romania

Binecunoscuta Casa de productie „Statul paralel” se afla in spatele urmatorului blockbuster care va redefini notiunea de rezistenta dragnista din Romania. „Noaptea vrajitoarelor” in varianta sorosista se lanseaza pe piata (alta decat Victoriei) in luna mai, la ochi de apa limpede, langa o raspantie de drumuri …neasfaltate (sic!). Se sopteste ca scenariul ar fi fost scris intr-o seara cu Luna plina de doi indragostiti, Klaus W. si George S, pe cand se comportau intim si cu tandrete pe Podul mincinosilor, deasupra unui Cibin limpede ca sentimentele sincere si adanci ce si le purtau cei doi; si-au jurat iubire vesnica, caci dragostea lor este acum binecuvantata si de ratarea Referendumului pentru familie.

Vrajitoarea Mihaela a fost si la radio Guerrilla unde a vorbit despre coruptia din Romania

Actiunea filmului se petrece in Romania zilelor noastre. Asadar, avem anul 2019 si o societate divizata din toate punctele de vedere. Samanta urii sadite in milioane de suflete amarate, tradate, dar resemnate a prins radacini adanci, pacat numai ca se protesteaza pentru orice fleac si nimic serios; deh, proverbiala naivitate a urmasilor lui Decebal iese la suprafata ca Malin Bot in fruntea #rezistilor, acesti partizani in varianta 4G (sau 4K, UM Digi24 stie mai bine!).

Cel mai puternic congres din ultimii 20 de ani

Dupa cum scriam mai sus, sursele noastre dau ca sigura informatia conform careia mintea limpede din spatele inversunatei organizatii progresist neomarxiste #Rezist este nimeni altcineva decat marele specialist in piese de teatru (dramaturgie, in primul rand!) si film „Statul paralel”. Ultima sa capodopera? Criticii au etichetat-o drept o adevarata opera de arta – cap de afis sunt vrajitoarele de magie alba (sau neagra, in functie de imprejurari); se are in vedere eficienta cotoroantelor, ele fiind recunoscute (pe plan mondial si nu numai!) pentru randamentul avut. Subiectul filmului, trebuia sa ajungem si la el, il reprezinta viitorul Congres al vrajitoarelor din Romania. „Cel mai puternic din ultimii 20 de ani”, scrie pe afisul semnat Mihaela Minca (aka Vrajitoarea Mihaela, pe Facebook). Si, ca sa dea greutate productiei, preoteasa de Ferentari a dublat anuntul si in limba engleza, iata un semn clar al apartenentei la universalitate.

Subiectul principal: Guvernul Romaniei

„Buna ziua. Asa cum am anuntat, am inceput pregatirile pentru cel mai puternic congres din ultimii 20 de ani, care va avea loc in 26 mai. Subiectul principal il reprezinta Guvernul Romaniei. Ne-am decis sa facem acest pas deoarece suntem satule de falsitate, lacomie si coruptie. Vrem justitie si am decis sa facem aces pas deoarece noi suntem singurii oameni din Romania care au puterea sa aduca pacea in tara noastra”. Pe scurt: vrajitoarele vad in ghioc cele mai mari probleme cu care se confrunta tara in aceste vremuri de restriste nationalista. Justitie inainte de toate, cer (demand, cum ar zice Mihaela The Witch!) fetele Mamei Omida: „Vrem justitie (…)”. Nu Politie, completam noi in amintirea trecutului drag cand mascatii/ testoasele/ cagulatii descindeau in corpore pentru meditatii „profi” la cartomantie. In final, am zice Doamne, ajuta!, dar ramanem pragmatici si scuipam in san, doar stim ca tarotizdele joaca pentru adversari. Totusi, nu am inteles un lucru – daca astea sunt personajele pozitive, inseamna ca in rol negativ va fi distribuita Oana Zavoranu?!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.949 afisari

3 COMENTARII

  1. Superb, nu am mai ras de mult cu o asa pofta la un articol de ziar.
    PS – Maline, chiar ca ia-o-n rât!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger