AcasăNewsNoaptea Muzeelor: Mii de politisti in strada, in noaptea de sambata spre...

Noaptea Muzeelor: Mii de politisti in strada, in noaptea de sambata spre duminica

Pentru a asigura siguranta pe strazi, in noaptea de sambata spre duminica, in care locuitorii Capitalei si ai altor orase ale tarii aleg sa viziteze, ca si anii trecuti, muzeele deschise pe parcursul noptii de 16 spre 17 mai, de „Noaptea Muzeelor”, peste 3000 de politisti vor fi la datorie.

Avand in vedere ca numarul muzeelor care participa la acest eveniment sare de 140, dar si ca, pe parcursul acestei nopti se vor desfasura alte evenimente de profil- explozitii, dar si spectacole muzicale si cinematografice – numarul agentilor va fi suplimentat.

Mai exact, in perimetrul muzeelor se vor afla, din datele anuntate de catre reprezentatii IGPR, circa 3.150 de reprezentanti ai legii, dintre ei peste 2.300 de la ordine publice si peste 800 de la rutiera.

Cu acest prilej, politistii le recomanda soferilor sa circule cu viteza redusa in perimetrul muzeelor, in conditiile in care observa grupuri de pietoni, dar si acestora din urma sa nu aleaga sa mearga pe carosabil, ci doar pe trotuare. Mai mult, in cazul in care aleg sa traverseze, pietonilor li se recomanda sa aleaga spatiile special marcate cu zebra, si sa traverseze doar pe culoarea verde a semaforului.

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger