AcasăNewsNOAPTEA MUZEELOR 2014: Ce institutii culturale poti vizita in aceasta noapte!

NOAPTEA MUZEELOR 2014: Ce institutii culturale poti vizita in aceasta noapte!

In urmatoarele ore ai liber la tot ceea ce inseamna cultura si frumos! E NOAPTEA MUZEELOR, iar principalele institutii de profil, din Capitala si din tara, sunt deschise pentru ca doritorii sa le treaca pragul!

Evenimentul ajuns, in 2014, la cea de-a zecea editie, se adreseaza tuturor celor care vor sa asiste la spectacole si concerte sau sa viziteze expozitii, fara sa plateasca bilet de intrare. Ca si in anii trecuti, se asteapta ca sute de mii de bucuresteni si locuitori ai celorlalte orase ale tarii sa ia cu asalt muzeele si institutiile de cultura, in cadrul mult-asteptatului eveniment Noaptea Muzeelor 2014.

In speranta ca vremea va tine cu amatorii de frumos, va amintim ca in Capitala gasiti deschise in aceasta noapte, printre altele, Muzeul National de Arta, Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul National de Istorie, Muzeul National al Literaturii, Muzeul „Theodor Aman”, Muzeul National de Geologie, Muzeul Taranului Roman, Muzeul National „George Enescu”, precum si Muzeul „Grigore Antipa”, Muzeul Militar National – „Regele Ferdinand” si Muzeul pompierilor „Foisorul de Foc”.

Mai multe informatii despre institutiile de cultura deschise in aceasta noapte in Bucuresti si in tara, precum si aplicatia Noaptea Muzeelor Romania pentru telefoanele mobile, gasiti pe site-ul oficial al manifestarii – VEZI AICI.

Sursa foto: activenews.ro

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger