AcasăNewsNoapte de groază la Focșani. Incendiu devastator la un depozit de carne....

Noapte de groază la Focșani. Incendiu devastator la un depozit de carne. Peste 100 de tone au fost făcute scrum

Un incendiu puternic a avut loc la marginea municipiului Focșani, la un important depozit de produse şi preparate din carne.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, incendiul s-a produs în jurul orei 3:40 în noaptea de duminică spre luni.

Peste 100 de tone de carne și preparate din carne au fost mistuite de flăcări.

Update) Incendiu puternic la o secție de confecții de pe Calea ...

„Pompierii militari au fost alertaţi în jurul orei 3,40 despre izbucnirea unui incendiu la o hală de depozitare produse şi preparate din carne, situată la ieşirea din municipiul Focşani spre Odobeşti. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. În sprijinul pompierilor militari a acţionat şi SVSU Odobeşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. La momentul sosirii forţelor de intervenţie la faţa locului, incendiul se manifesta generalizat cu degajări mari de fum, pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, cuprinzând întreaga clădire. Ulterior, la locul evenimentului s-a deplasat şi un buldoexcavator”, au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.

VIDEO Incendiu de proporţii în Focşani, la o hală de producţie ...

Incendiul a prezentat un risc ridicat de pericol deoarece lângă hala cuprinsă de flăcări se afla un rezervor cu GPL care alimenta instalaţiile tehnologice, iar în imediata vecinătate se aflau alte două hale şi o clădire de birouri.

Incendiul s-a propagate cu repeziciune cuprinzând 400 metri pătrați de clădire. Au ars, de asemenea, și un motostivuitor şi un utilaj electric pentru manipularea paleţilor.
Din cercetările efectuate, cauza probabilă care a generat evenimentul a fost efectul termic al curentului electric la un tablou de măsură şi control lăsat sub tensiune nesupravegheat, potrivit agerpres.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger