AcasăNiste indieni au inventat pantofii care iti indica pe unde s-o iei...

Niste indieni au inventat pantofii care iti indica pe unde s-o iei ca sa ajungi ACASAAAAA!

Incaltarile minune de la Lechal

De la povestea cu Hansel si Gretel nu s-a mai pomenit asa ceva! O firma indiana se lauda ca va lansa pe piata pantofii care iti pot arata drumul spre casa.

Incaltarile minune de la Lechal

Este vorba despre un produs Lechal – ideal pentru persoanele cu deficiente de vedere, dar nu numai – care foloseste tehnologia Bluetooth pentru a comunica rapid si eficient cu sistemul de cartografiere instalat pe telefonul dumneavoastra mobil. Cu ajutorul unor senzori instalati in niste branturi speciali, incaltarile emit o serie de vibratii discrete in talpa piciorului atunci cand trebuie schimbata directia de deplasare. In afara acestei intrebuintarii, pantofii cu GPS – care costa 200 de dolari bucata – pot contoriza si numarul de pasi efectuati, cate calorii ati ars si de cine anume fugiti.

author avatar
Mihai Koblenko
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

Alege ce cumperi: mielul de Paşte 2024 sau un kilogram de cireşe? Ambele sunt aproape imposibil de achiziţionat. Au preţuri prohibitive!

Cireşele de import, desigur, arată delicios pe tarabă, dar pofticioşii doar le privesc deocamdată, din cauza preţului.Vestea bună este că în două săptămâni vor...

Teribilism fără margini. Tânăr filmat când era tras de o mașină, pe o saltea/Imaginile, în atenția polițiștilor – VIDEO

Teribilism al unor tineri, în Baia Mare. Imaginile filmate în plină stradă, cu „aventura” care s-a vrut a fi fost distractivă, dar care ar...
proger