AcasăNewsNinsorile revin in peisaj. Informare meteo pana vineri la pranz

Ninsorile revin in peisaj. Informare meteo pana vineri la pranz

Se anunta un nou interval cu precipitatii specifice, pana la urma, sezonului in care ne aflam si mai ales celei de-a doua luni de iarna.

Astfel, din cate au transmis miercuri specialistii de la ANM, ninsorile nu vor lipsi din peisaj in perioada imediat urmatoare. Concret, prin intermediul unei informari meteo ce va intra in vigoare in aceasta seara, la ora 22, si va ramane in vigoare pana vineri la pranz, la ora 12, Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca in intervalul avut in vedere „vor fi perioade cu precipitatii, predominant ninsori, in toate regiunile si se va depune strat nou de zapada local mai consistent, in special in Moldova”.

Totodata, pentru Dobrogea, sudul si estul Munteniei, dar si pentru in sud-estul Moldovei sunt anuntate precipitatii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, meteorologii mentionand un alt aspect important de avut in vedere: cantitatile de apa vor depasi 15…20 l/mp.

Nici vantul nu va lipsi cu desavarsire din peisaj in urmatoarea perioada. Sunt anuntate intensificari temporare indeosebi in noaptea de joi spre vineri -10/11 ianuarie- si pe parcursul zilei de vineri, 11 ianuarie, in jumatatea de est a Romaniei si la munte, „cu viteze mai mari, rafale in medie de 55…65 km/h, pe crestele montane si in Moldova, unde ninsoarea va fi viscolita”.

Asadar, e bine sa tineti cont de prognoza, astfel incat schimbarea vremii sa nu va prinda pe picior gresit!

338 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger